Някои зодиакални знаци обичат дългите разговори и сложните романтични ритуали,

...
Някои зодиакални знаци обичат дългите разговори и сложните романтични ритуали,
Коментари Харесай

Най-лесните за прелъстяване зодии

Някои зодиакални знаци обичат дългите диалози и комплицираните сантиментални ритуали, преди най-накрая да се съгласят да се насочат към спалнята с колегата си. Но има и такива представители на Зодиака, които въобще не желаят да губят време, когато се отнася до интимни милувки. Те са си със слаб ангел и са най-лесните за обезчестяване. Нека забележим с кои  можете да реализирате доста бързо своите полови мечти!
Овен
По природа Овните са доста горещи, необуздани и нетърпеливи. Когато изпитват интерес към някого, те не желаят да отсрочват повече. За тях ухажването е губене на време. Защо да се разхождат в парка или да стоят с преплетени пръсти в някое кафене, когато могат да се отдадат на незабравима любовна сесия под завивките. И заради тази причина няма да ви е по никакъв начин мъчно да ги съблазните. Но най-вероятно те първи ще съблазнят вас.
 3-те зодии, по които всички въздишат 3-те зодии, по които всички въздишат
Има зодии, които са толкоз привлекателни и магнетични, че постоянно към себе си имат няколко индивида, които въздишат по тях и желаят да и...
Риби
Рибите са безнадеждните романтици на Зодиака и елементарно могат да бъдат съблазнени с красиви думи и блестящи обещания. Доверчиви са и се надяват, че и близките са като тях. За страдание, постоянно попадат на недобронамерени хора, които се възползват от наивността им. А Рибите дълго страдат поради лекомислието си и се самообвиняват.
Лъв
Представителите на зодия Лъв също са от хората, които няма доста да се дърпат, в случай че изпитват интерес към вас. Можете доста елементарно да ги съблазните, като изтъкнете неведнъж тяхното великолепие и всичките им мощни страни. Лъвовете могат да слушат с часове похвали по собствен адрес, а с цел да ви потвърдят, че на истината са несравними, ще скочат с вас в леглото и ще преобърнат света ви. И това се отнася както за обвързаните, по този начин и за необвързаните представители на зодията.
 3-те зодии, които въртят мъжете на дребния си пръст 3-те зодии, които въртят мъжете на дребния си пръст
Жените могат да бъдат доста рискови, когато решат да завладеят сърцето на някой мъж и да го въртят на пръста си, до момента в който не получат всичк...
Козирог
Козирогът освен е елементарен за съблазняване заради мощната си полова сила. Той ще ви показва образно какво значи устойчивост в спалнята. Силното му полово предпочитание може да ви изненада прелестно, само че може и да съжалите, че сте почнали първи тази полова игра. Не се захващайте с Козирога, в случай че нямате подготвеност да останете в плен на чара му в идващите най-малко 24 часа.
Водолей
Можете да съблазните Водолей, в случай че демонстрирате висок разсъдък и знания в доста области. Представителите на тази зодия в действителност се разтапят при типа на хора, които умеят да се майтапят, четат доста и имат съвременни визии за света. В такава компания Водолеите не могат да се съпротивляват на привличането и елементарно могат да бъдат съблазнени.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР