Някои знаменитости, още преди да покорят Холивуд са учили в

...
Някои знаменитости, още преди да покорят Холивуд са учили в
Коментари Харесай

Тези холивудски звезди са не само известни, но и страшно умни

Някои звезди, още преди да покорят Холивуд са учили в влиятелни колежи, университети и са заемали високи длъжности в огромни компании.

От Синди Кроуфорд до Дейвид Духовни, HB Style предлага да се срещнем с едни от най-умните холивудски звезди, които могат да се похвалят с дипломи от влиятелни университети и високи научни степени.

Ема Уотсън

Паралелно със фотосите на „ Хари Потър “, актрисата учи британска литуратура в Университета в Браун. През 2014 година тя получи степен бакалавър. Освен това посещава курсове в Оксфордския университет. Уотсът сега е дипломат на благосклонност на Организация на обединените нации.

Синди Кроуфорд

Топ моделът е учила във Факултета по химично инженерство в Северозападния университет и даже е получавала стипендия за висока успеваемост. Заради кариерата си изоставя ученето.

Джон Леджънд

След учебно заведение на Леджънт му оферират стипендия в няколко влиятелни университета, в това число Харвард. Той избира университета в Пенсилвания. Бъдещият музикант изучавал британски език и афроамериканска литература.

След института работил в консултантска компания Boston Consulting Group – една от най-хубавите в света.

Натали Портман

Актрисата приключва Факултета по логика на психиката в Харвард. Обучавала се е в Еврейския университет в Йерусалим. Портман владее 6 езика и научните й работи няколко пъти са оповестени в профилирани издания.

Лиса Кудроу

Кудроу е получила своята степен бакалавър по биология от Колежа Васар. След завършването почнала работа при татко си – прочут доктор. Тя работила интензивно върху проучвания на мозъка и природата на главоболието.

Едуард Нортън

Два пъти е номиниран за Оскър. Изучавал е история в Йейл и е взел участие в театрални постановки. След завършването работил в огромна организация за недвижими парцели - Enterprise Foundation в Япония.

Дейвид Духовни

Актьорът получава своята бакалавърска степен по британска литература в университета Пристън. След това учи магистратура в Йейл. Да продължи своето образование му попречва присъединяване в рекламен клип. Така актьорската му кариера стреглаво потегля нагоре.

Кейт Бекинсейл

Бъдещата звезда посещава лицей към Оксфордския университет, където изучавала езици. До началото на своята актьорска кариера Кейт към този момент владее френски, съветски и немски.

Джоди Фостър

Фостър приключва междинното си обучение във френско учебно заведение в Лос Анджелис. Поради това свободно владее френски език. След това учи в Йейл. Завършва литература с отличие.

Източник: Profit.bg.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР