Някои я наричат "следващата Мерил Стрийп", за други - тя

...
Някои я наричат "следващата Мерил Стрийп", за други - тя
Коментари Харесай

Полуглухата актриса, която стана звезда на 13 г.

Някои я назовават "следващата Мерил Стрийп ", за други - тя е невероятното момиче в сериала "Странни неща " (Stranger things).

Истината е, че звездата на Мили Боби Браун изгря с продукцията на Netflix, само че не всичко стопира дотук.

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА СЕГА МИЛИ БОБИ БРАУН В ГАЛЕРИЯТА НИ

Младата актриса, която преди броени дни навърши 14 година, е всестранно развъртян гений. Мили рапира и даже се изявява като модел. През февруари 2017 година тя подписа контракт с влиятелната организация за модели IMG Models.

На Седмицата на модата в Милано Мили събра погледите с външния си тип.

Millie chegando no eventos de moda "Moncler Fashion " em Milão! pic.twitter.com/XFkX9rmLpE
— Millie B. Brown BR (@milliebobbybbr) 20 февруари 2018 година
Малкото момиче се усмихва на камерите, до момента в който излиза от хотела, в който е отседнала, с тъмни слънчеви очила и обемно черно яке. Мили маха с ръка и раздава целувки на "публиката " с необятна усмивка, като същинска звезда.

В каквато в действителност и се трансформира, печелейки публиката с ролята си на Ел в "Странни неща ".
 Мили Боби Браун Мили Боби Браун
Освен че славата връхлита Мили на нежна възраст, тя към този момент е същински войник и в живота.

С какво съумя да завоюва сърцата на хората, вижте във видеото от канала във Vbox7 Top of the tops.

Ето няколко забавни обстоятелството за Мили Боби Браун:

Тя е глуха с едното ухо

Браун е родена с увреждане на слуха на едното ухо. С годините казусът се задълбочава. Въпреки че не може да чува гласа си добре, Мили обожава да пее. По този метод младата звезда дава персонален образец – че човек би трябвало да прави това, което обича. Заради казуса със слуха, по време на фотосите на Stranger things асистент-режисьорите се налагало да викат, с цел да ги чува.

Социално ангажирана е

Само на тази нежна възраст, тя към този момент взе участие в акция против психическия и физическия тормоз, ориентиран към деца, които са разнообразни от останалите. Мили споделя в Tуитър, че самата тя е била жертва на неприятно отношение - когато била на 8 година, се е наложило да смени учебното заведение. Повод за това самопризнание стана видеото на Кийтън Джоунс, пуснато от неговата майка във Фейсбук, което стана вайръл за часове.

Hi #KeatonJones we at Badchix Magazine are behind you. And we're sorry you have to deal with this kind of bullies. Don't let them bring you down, as you are our HERO. You have such a great and warm personality for being that brave and strong enough to put out this message. pic.twitter.com/l03Z3eS0Py
— Badchix Magazine (@Badchixcom) December 11, 2017
В него момчето плаче поради психическия и физическия тормоз, на който е подложено в учебно заведение, тъй като е по-различно от съучениците си. Мили незабавно изрази своята поддръжка към Кийтън. Същото направиха и Виктория Бекъм, Риана, Снуп Дог и доста други.

Родителите ѝ стигат до фалит

Семейството на Мили стига до фалит поради решението да поддържат актьорската кариера на Мили. През 2011 година с пари, взети назаем от мениджъра ѝ, всички се местят от Англия в Орландо, Съединени американски щати, с цел да може през уикендите Мили да върви на курсове по актьорско майсторство. Инвестицията се връща неведнъж, защото звездата от Stranger things към този момент е милионерка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР