Някои високопоставени европейски служители, включително такива от Германия, настояват за

...
Някои високопоставени европейски служители, включително такива от Германия, настояват за
Коментари Харесай

В ЕС обсъждат смекчаване на тона към Русия

Някои високопоставени европейски чиновници, в това число такива от Германия, упорстват за отвод от " войнствената " тактика в разговора с Москва, съгласно " Блумбърг ".
На фона на създаването на нова тактика на Европейски Съюз за Русия, която би трябвало да бъде показана през март 2021 година, някои високопоставени европейски чиновници, в това число от Германия, в частни договаряния упорстват за преход към " по-малко враждебен " звук в разговора с Москва, оповестява медията, базирайки се на свои източници.
Други членове на Европейски Съюз са уверени, че смекчаването на позицията към Кремъл единствено ще утежни обстановката, се споделя в отчета.
Според организацията посланикът на Европейски Съюз в Москва - немският юрист и посланик Маркус Едерер - по време на вечеря с висшия представител на Европейски Съюз за външната политика Жозеп Борел и други висши европейски чиновници на 8 март е настоял, че строгият метод към Русия е " стар " и прекомерно обвързван с украинския спор.
Говорителят на Борел Набила Масдрали отхвърли да разяснява тази среща, като означи, че външните министри на страните-членки на Европейски Съюз са съгласни, че петте съществени правилото (в връзките с Русия) остават настоящи, както и „ нуждата от използване на необятен метод за противопоставяне на Русия, сдържането й, както и за взаимоотношение с нея, когато е належащо. "
 Арестуваха български публицист, предложил брак на Мария Захарова с кавказка сабя и на кон Арестуваха български публицист, предложил брак на Мария Захарова с кавказка сабя и на кон
В непосредственост до постройката на съветското външно министерство през днешния ден е арестуван български публицист в кавказки национални тоалет и оръжие-играчка,...
Пет правилото на връзките на Европейски Съюз с Русия
Петте съществени правилото в връзките с Русия значат цялостно използване на мирните съглашения, слагане завършек на огромните военни дейности в Източна Украйна, подсилване на връзките с някогашните съседи на Русия в Съветския съюз, противопоставяне на заканите от Русия, както и селективно съдействие с Руската федерация по тематики като битката с тероризма.
Предложения за разискване на благоприятни условия за „ селективно съдействие с Русия “ са били изслушани и на срещата на посланиците на страните членки на Европейски Съюз на 10 март, съгласно " Блумбърг ". По-специално Германия би желала да трансформира отбраната на климата в една от областите за взаимна работа, до момента в който Италия поддържа икономическото съдействие. Възможно е сходни разновидности да бъдат разисквани на срещата на върха на Европейски Съюз, която ще се организира на 25-26 март.
През февруари Жозеп Борел беше мощно подложен на критика в Европейски Съюз за решението си да отиде в Москва, макар обстановката към ареста на опозиционния политик Алексей Навални. Недоволството на мнозина в Европейския съюз беше провокирано и от обстоятелството, че Борел не даде изострен отговор на думите на съветския външен министър Сергей Лавров, че Европейски Съюз е „ обезсърчителен сътрудник “ за Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР