Някои така си представят правенето на политика. Това вицепремиерът Томислав

...
Някои така си представят правенето на политика. Това вицепремиерът Томислав
Коментари Харесай

Дончев за записите: Безспорно е използван гласът на премиера

Някои по този начин си показват правенето на политика. Това вицепремиерът Томислав Дончев разяснява в ефира на утринния блок на bTV последните изтекли записи и фотоси, които се свързват с премиера Бойко Борисов.
Безспорно е употребен гласа на премиера, само че не мога да ви отговоря дали са достоверни. Премиерът на Републиката е редовно записван, сниман - не знам по какъв начин ви наподобява това, попита риторично Дончев. Той означи, че има съответни съмнения за това по какъв начин са правени част от фотосите, само че няма да ги артикулираме в ефир. Аз нямам достъп до спалнята на премиера, разясни Томислав Дончев.
Според заместник-министър ръководителя значителният въпрос е кой има интерес. Той прикани този човек да се покаже. Дончев изиска да има детайлна експертиза и под управлението на прокуратурата. Дончев означи и че най-малко една медия прави самостоятелна експертиза на тези обществено налични записи. Вицепремиерът посочи, че не би се поколебал да спомене име за това кой е направил записите и фотосите, в случай че има обаче доказателства за това.
Според Дончев сходни удари са най-ефективни половин година преди съответни избори. Томислав Дончев видя и доза политическа ревнивост във връзка с ударите против премиера Борисов. Заместник-министър ръководителят не изключи вероятността тези фотоси да значат: " Ти си в ръцете ми! "
Дончев изясни, че не се тормози, че Цветан Цветанов готви политически план и посочи, че изцяло е допустимо някогашният втори в ГЕРБ да отдели част от гласоподавателите на Борисов. Дончев изясни, че повече от 10 години е прекарал с Цветан Цветанов и му пожела триумф на изборите. По думите на Дончев министър председателят не е изгубил връзката с действителността и също така предизвиква дискутирането на други възможности. 
Дончев разяснява енергийните планове в България и разяснява, че е достижение, че страната ни е останала на газовата карта на ЕВропа. Аз бих бил извънредно недоверчив за една страна, в случай че я заобикалят всички газови трасета, означи вицепремиерът.

Дончев съобщи, че мярката " 60 на 40 " продължава, като има близо 17 000 заявки. Ако не беше тази мярка, безработицата несъмнено щеше бъде двойна. До момента към 11% са употребявани от заделения 1 милиарда по тази мярка, като тя продължава, сподели Дончев.
Намаляването на Данък добавена стойност в ресторантьорския бизнес е мярка в поддръжка на бизнеса. Разликата сред ресторантьорския бизнес и книгоиздателския е огромна, тъй като книги се продаваха и можеха безотговорно да се четат и по време на пандемията, посочи Дончев. Той напомни, че исторически е бли срещу тази мярка, само че по думите му тя е решение в условия на рецесия.
Дончев сподели, че ще се обезпечат спомагателни размери в данъчните хранилища, само че и ще има държавни бензиностанции.
Около абсурда с появяването на екскаватор на Рилските езера, Дончев разяснява, че езерата се заблатяват и огромният проблем е, че този регион се посещава от хора, които нямат планинарски привички. По думите на Дончев повече чиновници на парковата администрация би трябвало да управляват посетителите. Вицепремиерът се ангажира да ревизира за какво съгласно изказванията, по оперативна стратегия се насипва трошляк за оформяне на пътеки край естествената забележителност.
Още четете в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР