Някои така си представят правенето на политика – със записи

...
Някои така си представят правенето на политика – със записи
Коментари Харесай

Записите и снимки на Борисов: Камъни вместо футбол

Някои по този начин си показват правенето на политика – със записи и фотоси. И различен път съм казвал какъв брой рисково е да се прави политика с неполитически средства. Би трябвало да се състезаваме на хрумвания, оферти, компетентности, сподели в изявление за бТВ вицепремиерът Томислав Дончев във връзка последните офанзиви против държавното управление и в частност против министър-председателя Бойко Борисов.

Той оприличи обстановката на футболен мач, в който вместо да се гони топката играчите се замерят с камъни.

Премиерът на страната да е редовно записван и сниман по никакъв начин не ми наподобява редно, въпреки че нямам визия и до какъв брой достоверни са записите, добави Дончев.

,,Има съответни съмнения, само че няма да ги артикулираме в пространството. Съществен въпрос е кой има интерес? Кой е този войник за правдивост и бистрота? Нека да излезе и да се покаже, само че надали ще го направи. Разбира се, може да е всеки – от човек от защитата до съпартиец. За жал всички тези фотоси демонстрират скверните технологии, с които се прави политика в България, само че у нас това към този момент е одобрен жанр'', разяснява още вицепремиерът.

Томислав Дончев акцентира, че ни минимум не се тормози от политическата поръчка на Цветан Цветанов да направи лична партия и да се яви на парламентарните избори следващата година.

Всеки е свободен да прави партия. Напълно допустимо е да открадне част от гласоподавателите на ГЕРБ, само че надали ще се стигне до роене, просто тъй като ГЕРБ е задоволително мощна и здрава партия, уточни той и опроверга изказванието на някогашния заместник-председател на партията, че министър председателят Борисов е изгубил връзка с действителността.

,,Това е несериозно. Премиерът контактува с доста и всевъзможни разнообразни хора'', означи Дончев и добави, че ГЕРБ никога не върви безредно надолу, каквото виждане има Цветанов.

Да твърдиш, че ръководството е подвластно от непозната страна е доста съществено обвиняване, за което би трябвало да имаш доказателства, сподели още вицепремиерът и посочи, че всички енергийни планове са от безспорна изгода за България, наблягайки най-много на Балкански поток и интерконектора с Гърция.

Относно намаляването на Данък добавена стойност на 9% Дончев разясни, че това е мярка в отбрана на бизнеса, а не в отбрана на потребителите. По думите му след към половин година ще се види какъв ще е резултатът от нея.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР