Някои страни от ЕС не могат да ограничат закупуването на

...
Някои страни от ЕС не могат да ограничат закупуването на
Коментари Харесай

Зеленски: Дори след Буча ЕС не може да вземе решение за ембарго на руския газ и петрол


Някои страни от Европейски Съюз не могат да лимитират закупуването на съветска сила, даже откакто видяха кланета в Буча и други украински градове. Това сподели украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога пред литовския парламент. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4087
Европейският съюз към този момент разисква шестия пакет от наказания против Русия и към момента не се знае дали петролът ще предстои на наказания, даже след кланетата в Буча и други градове. Някои страни от Европейски Съюз не могат да решат по кое време доста ще лимитират закупуването на съветски енергийни запаси, добави Зеленски.

Президентът счита, че в случай че единствено за шестия пакет от наказания започнаха да разискват отхвърлянето на съветския нефт, тогава светът не осъзнава за каква война се готви Русия.

Ако към момента няма ясна сигурност във връзка с съветския газ, тогава не може да има сигурност, че в Европа има обща воля за прекъсване на съветските военни закононарушения, означи украинският президент. 

Зеленски загатна и стотиците европейски компании и банки, които показват „ очевидно неуважение в отговор на настояванията за прекъсване на финансирането на военната машина на Руската федерация поради техните налози, поради техните акцизи “.

Володимир Зеленски благодари на Литва за това, че пое водещата роля в отхвърли на съветски енергийни носители и прехвърлянето на оръжие в Украйна. И добави, че това е водачеството, от което се нуждае целият континент, с цел да потвърди, че общите европейски полезности " остават живи ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР