Някои страни използват военна сила, заобикаляйки Съвета за сигурност на

...
Някои страни използват военна сила, заобикаляйки Съвета за сигурност на
Коментари Харесай

Путин: Страните, използващи военна сила без санкция на ООН, подпомагат терористите

Някои страни употребяват военна мощ, заобикаляйки Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, което в действителност е добре пристигнало за терористите и екстремистите, декларира президентът на Русия Владимир Путин, съобщи Българска телеграфна агенция.

В одобрение до участниците в годишната интернационална среща в Русия на висши чиновници в региона на сигурността Путин показва, че това поражда още политическа и обществена неустойчивост и води до ескалация на локалните спорове и рецесии, заяви ТАСС. В резултат проблемите с гарантирането на световна и районна сигурност се изострят още повече, предизвестява съветският водач.

Приветствието на президента бе прочетено при откриването на двудневния конгрес от генералния секретар на съветския Съвет за сигурност Николай Патрушев.

Русия е подготвена допустимо най-тясно да сътрудничи с задграничните си сътрудници в тази сфера, акцентира Путин. Според него форумът в Сочи е добра опция за разискване на средствата за битка против другите закани и провокации за интернационалната сигурност, замяна на опит и разширение на професионалните контакти.

В Сочи дойдоха делегации от Организация на обединените нации и 118 страни отпред с техни секретари на Съветите за сигурност, вицепремиери, вътрешни министри, заместник-министри и посланици, заяви пред участниците Николай Патрушев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР