Някои семейства, живеещи в джунглата, може да се страхуват от

...
Някои семейства, живеещи в джунглата, може да се страхуват от
Коментари Харесай

Слон е чест гост за вечеря на тайландско семейство

Някои фамилии, живеещи в джунглата, може да се опасяват от нещата, които се случват през нощта, само че за едно домакинство в Тайланд гледката на слон, който рови из кухнята им, към този момент не съставлява потрес.

„ Отново пристигна да си готви “, написа саркастично Китичай Будчан в мнения към видеоклип във Facebook на слон, който си проправя път към кухнята, сниман през уикенда.


 Мълния погуби стадо слонове Мълния погуби стадо слонове
Осемнадесет мъртви слона са открити в североизточния индийски щат Асам, а държавните чиновници настояват, че животните са били убити от м...

Вероятно задвижвано от среднощните кухненски миризми, солидното животно забива глава в кухнята на Китичай в ранните часове на нощта, употребявайки хомота си, с цел да откри храна. В един миг той подвига найлонова торбичка, преглежда я за малко и по-късно пъха наличието ѝ в устата си.

We should talk about the elephant in the room
— Nah. (@BoredNana)

Китичай и брачната половинка му живеят покрай народен парк в Западен Тайланд, до езеро, където дивите слонове постоянно се къпят, до момента в който се скитат в джунглата. Той не е смутен от огромния бозайник, разпознавайки в него чест клиент, защото той постоянно се скита по домовете в селото, яде и след това се изстрелва назад в джунглата.

When baby grows up and starts to take the wheel
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР