Някои сънища отразяват състоянието на организма. Докато спим, мозъкът ни

...
Някои сънища отразяват състоянието на организма. Докато спим, мозъкът ни
Коментари Харесай

Сънища за болести и оздравяване

Някои сънища отразяват положението на организма. Докато спим, мозъкът ни не почива, а прави проверка на тялото. И в случай че някой от органите е застрашен от болест, мозъкът се пробва да ни изпрати сигнал.

Сънища за проблеми със сърцето

Болестите на сърцето се предсказват от кошмари, които будят хората посреднощ. Често такива кошмари са свързани с гонене, рухване в бездна и постоянно в тях участва страхът от гибелта.

При идни проблеми с кръвното налягане човек сънува естествени бедствия като трусове, урагани и наводнения, а също по този начин рухване в дълбока дупка и разрушение на здания. Това се случва на хората с високо кръвно налягане.

Тези с ниско кръвно имат бледи сънища, които се характеризират с чувство за обща уязвимост и непрекъснати напразни старания за повдигане на нещо тежко.

Ако някой изсмуква кръвта ви насън, най-вероятно ви следва спад на кръвното налягане. Същото се случва и в случай че сънувате, че се пробвате да преплувате необятна и дълбока река или да изкачите планина.

Сънища, предвещаващи астма

 Сънища за заболявания и излекуване

Ако сънувате, че някой скача върху гърдите ви или ви души, може да ви следва припадък на бронхиална астма.

Сънища, предвестници на стомашни проблеми

Стомашните проблеми се характеризират с неприятни вкусови чувства, които остават в устата и след пробуждане.

Сънища за заболявания на черния дроб

При заболявания на черния дроб хората сънуват побоища, рани, кръв.

Сънища, предвещаващи гастрит

Гастритът и язвата се демонстрират в картини, в които участва сурово месо, нормално развалено, както и развалена риба.

Сънища, предвещаващи грип

Ако организмът ви се поддава на простуда или грип, можете да сънувате себе си без облекла, или по какъв начин горите в огън, носите тесни, неуместни облекла или пиете, без да можете да усетите утоляване на жаждата.

Ако организмът ви към този момент е съумял да се оправи с някое заболяване, ще сънувате блестящо слънце, светлина, чиста течаща вода. Същото приказва и сън за погребението на противен за вас човек.

 Деца в съня

Победа във война или борба, както и поле от цъфнали цветя предвещават завършек на проточила се болест. За това приказва и сън, в който виждате радостни деца.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР