Някои съдбовни срещи се инструктират от небето. Но тази се

...
Някои съдбовни срещи се инструктират от небето. Но тази се
Коментари Харесай

Двойка похарчи 500 хил. долара за нещо шокиращо

Някои съдбовни срещи се инструктират от небето. Но тази се е заформила в кабинета на пластичния хирург.

Пикси Фокс, 26-годишна жена, си направи 17 пластични интервенции, в това число увеличение на гърдите и устните, както и отстраняването на 6 ребра - с цел да се трансформира в " жива кукла на Барби ".

В същото време, 35-годишният Джъстин Дзелика си направи 340 (!) козметични процедури, в това число 5 ринопластики, импланти в раменете, гърба, бузите и бицепса. Въпреки че е мъчно тяхната връзка да се назова „ брак ”, общо те похарчиха към 500 000 $ за разнообразни пластични интервенции.



Така че, когато научават един за различен, просто би трябвало да се срещнат. Те се срещат на снимачната площадка и незабавно придвижиха героите си в същинския живот, което ги направи същинска двойка.



" Той ми даде препоръки за козметичната хирургия и той потегли по същия метод, както и аз - постоянно сме оценени поради нашия външен тип. Ето за какво станахме другари ", споделя Фокс и добавя, че тяхната обща обич е " пластмасата ".

Джъстин се е развел със брачна половинка си и признава, че за него не е елементарно да запълни тази празнота.

" Има доста малко хора като мен ", споделя Джъстин.



" Търся сладостен, общителен и грижлив човек - човек, с който мога да пребивавам комфортно ", споделя още той и тогава се среща с другата жива Барби - Валерия Лукянова. Украинката не остава впечатлена от него, а малко по-късно отстранява и огромна част от пластиките си.

" Мисля, че тя е красива ", разяснява той след срещата им през 2012 година, " само че има толкоз доста грим, подправена коса и корсети за намаляване, че всичко това е заблуда. "

Не след дълго Джъстин и Пикси се срещат и стават неразделни. Те настояват, че общата им обич е по-силна от всички други връзки.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР