Някои политически партии и групи в Европа, включително и тази

...
Някои политически партии и групи в Европа, включително и тази
Коментари Харесай

Партията на Льо Пен е свързана с Русия

Някои политически партии и групи в Европа, в това число и тази на Марин льо Пен, са явно свързани с Русия. Това съобщи водачът на ръководещата в Полша партия „ Право и правдивост “ Ярослав Качински, представен от France 24.

Управляващите в Полша са известни със своята нерешителност по отношение на Русия. Затова и са обезпокоени, че мъчно биха могли да работят с групата от националистически партии, които се готвят да влязат в Европейския парламент след изборите.

Лидерът на националистическата групировка „ Лига “ в Италия Матео Салвини към този момент организира огромен конгрес в Милано. Смята се, че той основава ново огромно обединяване на националисти в Европа.

„ Виждам политически обединения в обособени страни, които явно са свързани с Русия. Те получават поддръжката на тази страна. Партията на госпожа Льо Пен във Франция е добър образец за това. Въпросът е до какъв брой политиката на тези партии ще бъде повлияна от Кремъл, в случай че те имат огромно наличие в Европейски Съюз. Трябва да забележим по какъв начин това ще повлияе на решенията, които ще бъдат взети “, съобщи Качински.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР