Някои от вас може би си спомнят Жаси от Сделка

...
Някои от вас може би си спомнят Жаси от Сделка
Коментари Харесай

Ще успееш ли да я познаеш? Жаси от „Сделка или не“ по-секси от всякога

Някои от вас може би си спомнят Жаси от „ Сделка или не “, която асистираше на Румен Луканов в предаването. 

Е, погледнете в този момент тази красива русокоска – към този момент е майка на три дребни деца, бизнес дама и инфлуенсър. Начинът, по който наподобява, сигурно също ще ви изненада.

Визията ѝ е напълно изменена – русокоската по-скоро наподобява на кукла Барби, в сравнение с непрекъснато работеща майка и брачна половинка. Жаси сигурно не си е губила времето след телевизионната кара. Успяла е да си откри страховит брачен партньор – сириеца Ариф Маджид, който да спонсорира редицата интервенции, на които явно се е подложила, с цел да реализира този кукленски тип.

Виж още: Джулката почна с клишетата! Ето по какъв начин схванала, че обича новия си

Ежедневието ѝ наложително включва най-малко няколко часа тренировки във фитнес залата, които както можем да забележим, несъмнено дават резултат.

Русата сексбомба живее с милионерския правоприемник на Зеки Маджид и трите си деца в голям дворец в полите на Витоша, където се усеща като същински кралица.

Всички мъже тайничко завиждат на Ариф с такава нереално красива жена – даже и това да е с помощта на многото интервенции. Очевидно е, че парите вършат чудеса, само че при нея най-малко си е заслужавало. 

Изображение: https://www.instagram.com/jasminnemajid/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР