Някои от текстовете в тази класация ще ви изненадат. Обзалагаме

...
Някои от текстовете в тази класация ще ви изненадат. Обзалагаме
Коментари Харесай

Най-четеното в OFFNews за 2017

Някои от текстовете в тази ранглиста ще ви изненадат. Обзалагаме се да вземем за пример, че няма да отгатнете на каква тематика е публикация номер 1 в класацията.

Други са разумни, тъй като са по сензационни събития - да вземем за пример номер 2 и номер 3. Трети може би си спомняте, а четвърти ще прочетете в този момент, в случай че сте пропуснали. 

Ето го и листата с най-популярните ни текствове за изтичащата година. Статистиката сме изготвили съгласно броя четения (импресии), регистрирани от инструмента " Google аналитикс ".

10. На десето място е следствието на Александра Маркарян " В СУ взели не 6,5, а 19,5 милиона лв. над заплатите. Не за 7 години, а за една ". То разкрива, че спомагателните пари в другояче задлъжнелия университет се разпределят порочно и са единствено за любимци. Някои са взели 2 и 3 пъти над заплатите си, а други - нищо.

9. Тук изненада няма. Темата за " Проф. Иво Христов без задръжки: 80% от българите са дебили "  взриви обществото. Трудно ще се откри някой, неизразил мнение по житейската констатация на професора.

8. Не знаем какъв брой от читателите ни влагат във виртуални спеспявания, само че текстът " Биткойн рецесия - български банки стопираха да работят с криптовалутата "  на Николаос Цитиридис към седмица бе най-четеният в уеб страницата.

7. Списъкът с депутатите в новоизбрания тогава 44-ти парламент предстоящо се радваше на огромен интерес.

6. 2017 бе годината, в която шефът на Walltopia Ивайло Пенчев нахлу внезапно в общественото говорене, описвайки на колоритен език горчивия конфликт сред бизнесмените и държавната администрация. Отвореното му писмо до шефа на София Тех Парк бе първото от задочната им кореспондеция. 

Продължава на стр. 2
Страница на публикацията: 0102
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР