Някои от страните в Европа въвеждат още по-строги мерки и

...
Някои от страните в Европа въвеждат още по-строги мерки и
Коментари Харесай

Кои страни в Европа въвеждат по-строги мерки и кои ги облекчават

Някои от страните в Европа вкарват още по-строги ограничения и, до момента в който други стартират да облекчават рестриктивните мерки, след възстановяване на епидемиологичната конюнктура.
Обединеното кралство уголемява от през днешния ден акцията си за имунизиране против.
В страната влиза в действие карантина за всички идващи, с цел да се избегне внасяне на нови разновидности на болестта. От тях се изисква да показват и негативен тест за ковид
Правителството си е сложило за цел доникъде на февруари да бъдат имунизирани 15 милиона души.
В Русия също стартира всеобща имунизация против ковид. Руснаците ще могат да си слагат гратис една от двете регистрирани в страната ваксини – „ Спутник V “ и Епивакорона.
 Португалската система за публично здраве е на ръба на колапса Португалската система за публично здраве е на ръба на колапса
Португалската система за публично опазване на здравето е на ръба на колапса, защото в лечебните заведения в най-засегнатите от коронавирусната панд...
В Гърция отварят моловете и комерсиалните обекти, които бяха затворени преди повече от два месеца. Запазват се обаче огромна част от ограниченията, като вечерния час, възбраната за овакантяване на региона на местоживеене, изпращането на телефонно известие при излизане от вкъщи.
Междувременно Австрия заяви, че удължава карантината до осми февруари.
Допълнителни ограничавания влизат в действие и в Швейцария . Сред ограниченията са затваряне на магазини, продаващи артикули, които не са „ съществени “, и ограничение до 5 души на участниците в публични и частни прояви.
Словакия постанова строги ограничавания за напредването и вкарва още всеобщо тестване като част от напъните за битка с ковид. Жителите ще имат потребност от негативен резултат, с цел да могат да пътуват до работа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР