Някои от старите модели смарт телевизори на Samsung вече няма

...
Някои от старите модели смарт телевизори на Samsung вече няма
Коментари Харесай

Някои модели смарт телевизори на Samsung скоро няма да поддържат Netflix

Някои от старите модели смарт тв приемници на Samsung към този момент няма да поддържат Netlix. Това оповестиха от южнокорейския софтуерен колос, написа BBC.

Ограничението ще стане факт напълно скоро - от 1 декември тази година. Става въпрос за някои от моделите смарт тв приемници, които са създадени през 2010 и 2011 година. От компанията изясняват това с " механически ограничавания ".

Седем от по-старите стрийминг устройства на компанията за онлайн медия плейъри Roku също към този момент няма поддържат услугите на Netflix.

Netflix ще остане наличен за всички останали смарт устройства - интелигентни тв приемници, плъгини, стрийминг медия плейъри и видео конзоли, както и смарт телефони и таблети, несъмнено.

Потребителите на услугата могат да ревизират дали устройствата им ще могат да поддържат Netflix след 1 декември на този хиперлинк.
 Около 60 млн. фенове ще изоставят обичайна телевизия в идващите 5 години
Около 60 млн. фенове ще изоставят обичайна телевизия в идващите 5 години

Стрийминг услугите ще спечелват

" Samsung неотдавна беше известен от Netflix, че от 1 декември приложението към този момент няма да се поддържа за определени модели смарт тв приемници, създадени през 2010 и 2011 година, продавани в Канада и Съединени американски щати ", написа в известието на Samsung.

Компанията добавя, че същите консуматори не е нужно да закупуват нов тв приемник, тъй като услугите на Netflix ще продължат да бъдат налични посредством други плъгини и устройства, които се свързват към по-старите модели тв приемници.

Експерти предлагат потребителите деликатно да проучат кои устройства ще могат да поддържат услугата и да гледат далновидно - в случай че се наложи да закупуват устройства, да не купуват най-старите модели, които вероятно след известно време също може да се окажат несъвместими за услугите на Netflix.

Това частично е цената на софтуерното развиване - нищо не трае постоянно, разяснява пред BBC Джим Мартин, който е редактор с софтуерен сектор за уеб страницата Tech Advisor.

Ето и цялостният лист с устройствата на Roku, които скоро към този момент няма да могат да смтриймват Netflix:
Roku 2050X; Roku 2100X; Roku 2000C; Roku HD Player; Roku SD Player; Roku XR Player; Roku XD Player.  Netflix предизвестява вложителите за срещуположен вятър
Netflix предизвестява вложителите за срещуположен вятър

Дългосрочният триумф на компанията е сигурен съгласно ръководството
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР