Някои от секретарите и статистиците на съдийската маса, които обслужват

...
Някои от секретарите и статистиците на съдийската маса, които обслужват
Коментари Харесай

Секретари от Европейското на колички даряват хонорарите си за лечението на Владимир Цеков

Някои от секретарите и статистиците на съдийската маса, които обслужват провеждащото се в София Европейско състезание по баскетбол на колички, подаряват хонорарите си от шампионата за лекуването на Владимир Цеков.

В стартиралата акция към този момент се включиха от Баскетболното общество. БК Черно море Тича и други. От БК Берое също приканиха почитателите си да оказват помощ лекуването на рефера и ръководител на Съдийската комисия у нас. На 2 юли 2019 година, ден преди да навърши 50 години, Владимир Цеков претърпя тежък случай.

На този стадий животът му не е в заплаха, само че всекидневно има риск от утежняване на положението му след претърпените хирургически интервенции в ИСУЛ. В момента той е с парализа от гърдите надолу. Според прогнозите на експерти има късмет за цялостно възобновяване, само че процесът за това ще е дълъг, като ще се наложат и спомагателни интервенции на гръбначния дирек.

Само за първия стадий на лекуването са нужни 50 000 евро, като сумата е непостижима за фамилията му. Всеки, който желае да подари средства, може да го направи на банкова сметка в лв.:

IBAN: BG74 UNCR 7000 1523 6319 61

BIC (SWIFT) код на Уникредит Булбанк: UNCRBGSF
Титуляр: Владимир Цеков

За повече информация: [email protected], Мила Георгиева, с която Владимир живее. Състоянието на сметката ще бъде налично онлайн за всички, които желаят да ревизират какъв брой пари са събрани в нея и какъв брой и защо са изхарчени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР