Някои от протоколите не бяха на високо ниво, но през

...
Някои от протоколите не бяха на високо ниво, но през
Коментари Харесай

Михаил Хаджиянев: Избирателната активност в Бургас е по-ниска отколкото на предишния вот

Някои от протоколите не бяха на високо равнище, само че през последните 5 дни сме заменили близо 2000 членове на СИК, сподели той

Избирателната интензивност в област Бургас е 38,97%. Тя е с 2% е по-ниска от тази на предходните избори. Това сподели пред Българска национална телевизия ръководителят на РИК – Бургас Михаил Хаджиянев.

Той заяви, че последният член на секционна изборна комисия е предал протокола си в 1:20 часа, а данните са били обработени на 100% още в 2:30 часа.

" Това за нас е още е едно още едно най-хубаво достижение предвид на това, че нашата РИК обслужва най-големия изборен регион - 742 секции. По време на отчитане на резултатите всичко беше наред, мина умерено, нямаше груби нарушавания на изборния закон. Проведоха се едни положителни избори “, разяснява Хаджиянев. 

„ Някои от протоколите не бяха на високо равнище, само че през последните 5 дни сме заменили близо 2000 членове на СИК. Това сътвори напрежение, защото нопостъпилите нямаше по какъв начин да преминат образование. Някои от тях бяха и за първи път ", добави той.

При 100% обработени протоколи в Бургас ГЕРБ-СДС печели 26,58%, „ Продължаваме промяната “ - 18,88%, Движение за права и свободи – 15,45%, „ Възраждане “ - 10,10%, Българска социалистическа партия – 8,92%, „ Български напредък “ – 5,95%, „ Демократична България “ - 5,55%, а „ ИТН “ - 3,61%
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР