Някои от обутите колеги на I'm A Celebrity бяха заснети

...
Някои от обутите колеги на I'm A Celebrity бяха заснети
Коментари Харесай

ITV I`m A Celebrity звезди потопиха алкохол в луксозен петзвезден хотел преди финала на сериала

Някои от обутите сътрудници на I'm A Celebrity бяха снимани да се любуват на пиянско събиране преди финалния епизод довечера.

Докато Сам Томпсън, Тони Белю и Найджъл Фараж остават в лагера и се приготвят да научат кой е спечелил поредицата от 2023 година и ще бъде коронясан за крал на джунглата, някои от някогашните им съотборници бяха снимани да потапят изстрели и да купонясват с другари и семейство. Групата е отседнала в петзвездния JW Marriott Gold Coast Resort and Spa Hotel, откакто е напуснала джунглата.

Приятелите и фамилията също са отсядали при изгонените лагерници, до момента в който те са летели до Австралия, с цел да поддържат своите близки, преди да бъдат изпратени да си опаковат багажа от лагера. Във видео, оповестено от YouTube звездата Нела Роуз в нейната история в Instagram, най-хубавият другар на Сам Пийт Уикс беше забелязан да подвига наздравица измежду група обичани хора на звездите от „ Аз съм звезда “, както и някогашни съученици, Нела, Даниел Харолд и Марвин Хюмс, до момента в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР