Някои от областите, където често се появява такава болка, са

...
Някои от областите, където често се появява такава болка, са
Коментари Харесай

Страдах от силна артритна болка и се избавих от нея за 1 час

Някои от областите, където постоянно се появява такава болежка, са костите, коленете, лактите, гърба, краката и ръцете. Понякога болката може да бъде толкоз мощна, че ви сковава и ви прави неподвижни.

Въпреки това в тази публикация желаеме да ви научим по какъв начин да си приготвите естествено средство, което е окончателното решение на тези проблеми. Този дестилат, подготвен от натурални билки, е доста мощен за битка с такива болки. За 1 час след използването му ще почувствате неговите резултати. Ако желаете да знаете по какъв начин да го приготвите, по-долу ще разбираем по какъв начин да го извършите.

Билков дестилат
Билковите екстракти нормално съдържат най-хубавите свойства на билките. Освен това те имат преимуществото да се съхраняват за дълго време. Тези домашни средства са идеални за битка с всякаква болежка. Сред тях можем да споменем мускулни, ставни, гръбначни болки и даже главоболие. Просто би трябвало да го използван като всеки мас.

В допълнение, подготовката на тези екстракти е доста лесна.

От какво се нуждаете:
– алкохол 96 ° – 1 литър
– розмарин – 1 филиз
– камфор – 3 пръчици или 1 фармацевтична опаковка
– лютива мента – 1 филиз
– хвойна – 2 стръкчета
– салвия – 1 филиз
– корен на джинджифил – 5 см
– коприва – 1 филиз
– мащерка – 1 филиз
– мента – 2 стръкчета
– канела – 1 пръчка

Подготовка и приложимост:
Подготовката на това естествено средство е извънредно елементарна. Първото нещо, което ви е належащо, е задоволително огромна бутилка. В нея поставете спирта и всички билки, упоменати нагоре. След това затворете бутилката, разклатете я и я оставяте на мрачно място за 1 седмица. Всеки ден би трябвало да разклащате бутилката.

След това мехлемът за облекчение на болката е подготвен за приложимост. Използва се външно, с цел да премахнем болката, породена от артрит, ревматизъм, фибромиалгия и даже главоболие. Тъй като това е дестилат, няма потребност да се употребява в огромно количество, защото неговите свойства са съсредоточени.

Просто нанесете малко количество върху ръката си или върху парче плат и изтъркайте засегнатата област. Просто имайте поради, че това лекарство е за външна приложимост, не го пийте при никакви условия. Също по този начин не се предлага при деца.

За най-хубави резултати можете да приложите компрес или затоплено парче плат върху засегнатата област. След 20 минути премахнете и ще видите, че болката изчезва. Миризмата му не е приятна, някои хора няма да я харесат. Ако и вие не я харесвате, можете да поставите сместа в кутията от обичания си крем. Това ще ви даде миризмата, която обичате.

Това домашно лекарство е решение за унищожаване на всяка болежка, която може да почувствате. Затова ви предлагаме да го подготвите допустимо най-скоро и да се възползвате от неговите свойства.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР