Някои от най-впечатляващите восъчни фигури на световни лидери, на членове

...
Някои от най-впечатляващите восъчни фигури на световни лидери, на членове
Коментари Харесай

Изложиха восъчни фигури пред „Музея на Мадам Тюсо“ в Лондон

Някои от най-впечатляващите восъчни фигури на международни водачи, на членове на английското кралско семейство и на звезди от шоубизнеса са изложени пред " Музея на мадам Тюсо " в навечерието на отварянето му за гости, заяви в. " Дейли мейл ".

Галерията затвори на 20 март поради пандемията и от петък още веднъж приема гости. Те са посрещнати от подредени на опашка съгласно разпоредбите за обществена отдалеченост фигури на кралица Елизабет Втора, английския министър председател Борис Джонсън със защитна маска на лицето, следван от певицата Тейлър Суифт, кралският внук принц Хари и брачната половинка му Меган, които се отдръпнаха от формалните си кралски задължения тази пролет.

След тях е фигурата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп с черна защитна маска на лицето, следван от други звезди. " Призоваваме гостите на поставят маските на лицата си още при входа в постройката ", сподели ръководещият шеф на галерията Тим Уотърс. Броят гости също ще бъде понижен поради условието за съблюдаване на отдалеченост.

Най-известният музей на восъчни фигури в света е основан в английската столица през 1835 година от скулпторката от Елзас Мари Тюсо. Музеят има 23 филиала в разнообразни градове по света.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР