Някои от най-предпочитаните пози в секса крият сериозни рискове от

...
Някои от най-предпочитаните пози в секса крият сериозни рискове от
Коментари Харесай

Важно за всички палавници! Вижте кои са най-опасните пози в секса

Някои от най-предпочитаните пози в секса крият съществени опасности от физически контузии и за двамата сътрудници, сподели ново изследване. Оказва се, че така наречен мисионерска и кучешка поза и позицията, при която дамата е от горната страна, са най-рискованите полови пози. По-застрашени от физически увреждания при практикуването им са мъжете.
Проучване, оповестено в изданието Journal of Impotence Research, наблюдава аргументите за зачестилите в последните години случаи на фрактура на пениса при мъжете или евентуално рисковите уретрални увреждания при дамите, получени по време на секс. Резултатите демонстрират, че в огромна част от случаите тези контузии се дължат точно на честото упражняване на някои полови пози.
Като най-опасна поза в секса се дефинира кучешката поза. Клиничната процедура и следенето на 90 случая на мъже с фрактура на пениса във Англия демонстрира, че най-голяма част от тях (над 40%) са получени точно в резултат на секс в кучешка поза. Не единствено че най-често води до физически опасности за половото здраве на мъжа, само че тази поза предизвика и най-сериозните увреждания на пениса.
В допълнение на това е позата, която се асоциира и с максимален риск от увреждане на половите органи и при дамата. Макар и да се срещат по-рядко, към 50% от случаите на уретрални увреждания при дамите са разследване от рисково упражняване на кучешката поза в секса.
Мисионерската поза е втората най-рискова полова поза, на която се дължат към 25% от полово предизвиканите контузии при мъжете и към 20% от тези при дамите.
Жената от горната страна е третата най-опасна за здравето на мъжа полова поза. В близкото минало тя беше определяна като най-опасна за мъжа, само че през днешния ден статистиката демонстрира, че към този момент е отстъпила лидерската позиция. Според информация с данните от лекарската процедура във Англия с нея се асоциират "едва " към 15% от случаите на фрактура на пениса при мъжете. За наслада, сексът в тази поза извънредно рядко води до физически увреждания при дамите.
Интересен факт е, че директно преди изследването, разкриващо най-опасните пози в секса, е извършено друго, което дефинира кучешката и мисионерската поза като двете най-любими пози на полово дейните хора по света. По подигравка на ориста за следващ път се потвърждава какъв брой близко свързани са приятното и рисковото във всеки аспект на живота.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР