Видни консервативни донори засилват усилията си да накарат Глен Йънгкин да се включи в президентската надпревара за Републиканската партия

...
Някои от най-известните консервативни фигури и донори против Тръмп в
Коментари Харесай

Някои от най-известните консервативни фигури и донори против Тръмп в страната тихо засилват усилията си да убедят губернатора на Вирджиния Глен Йънгкин да се кандидатира за президент, в светлината на надпреварата за републиканската номинация, която изглежда е в застой, като бившият президент Доналд Тръмп държи огромна преднина в анкетите в щатите с предсрочно гласуване и на национално ниво, съобщава главният кореспондент на изборите и кампанията на CBS News Робърт Коста.

И Йънгкин, попитан от Fox News в четвъртък дали би изключил късно влизане в надпреварата, отговори: „Казах ви – напълно съм фокусиран върху изборите във Вирджиния и това е, което ние ще свърша." Но не каза изрично, че няма да се кандидатира.

Сред онези, които оказват натиск върху губернатора на Вирджиния да се кандидатира преди дарителското събитие във Вирджиния Бийч на 17-18 октомври, е бившият главен прокурор Бил Бар. „Ако губернаторът посочи, че ще го направи, вярвам, че той ще привлече сериозна подкрепа и ще бъде силен кандидат“, каза той на Коста, който също публикува есе в четвъртък във Washington Post, което описва подробно докладите му.

четири наказателни обвинения, съдебни дела и неговата провокативна реторика.

Но Йънгкин – или който и да е републиканец, който все още иска да участва в надпреварата – изтича времето, за да влезе в бюлетината. Крайният срок за Невада е само след няколко седмици, на 16 октомври, а крайните дати за няколко други щата са през ноември.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР