Някои от най-известните и желани знаменитости в България напуснаха отбора

...
Някои от най-известните и желани знаменитости в България напуснаха отбора
Коментари Харесай

Цеци и Софка с най-пищни сватби, Бахаров и Рая си казаха „да” на плажа и още…

Някои от най-известните и мечтани звезди в България напуснаха тима на момите и ергените през 2019 година.

Със запаметяващи се церемонии без да щадят средства, ярка диря оставиха моделът Цеци Красимирова,  носителката на купата Мис България 2009 Антония Петрова и поп -фолк певицата Софи Маринова.  Част от звездната група на влюбени, узаконили връзките си, са още певицата Джулия и артистът Кристиян Кирилов,  Явор Бахаров и Рая Пеева,  както и наследниците на шефа на Сатиричния спектакъл „ Алеко Константинов „ Калин Сърменов и легендата на сръбската  музика Цеца Величкович.

Софи Маринова и обичаният и Тодор Давидов-Гринго  подвигнаха женитба за знамение и приказ през март в столицата тази година.  Кумове на сватбата й бяха колежката й Преслава и брачният партньор й Павел.

Сватбата на Цеци Красимирова и американския предприемач Майкъл  Струмейтис се състоят испански палат,  а измежду гостите имаше доста и разнообразни хора, певицата Преслава, Ансамбъл Българе и още доста.  Кумове на събитието бяха коафьорът Вили Боршукова и артистът Джон Струмейтис.  На сватбата беше спазена традицията с хвърлянето на букета,  а той се оказа в ръцете на дъщерята на Цеци - Джудит.

Кристиян Кирилов и Джулия подвигнаха втора женитба на 29-ти септември,  откакто подписаха цивилен брак пред десетина души по-рано.  Популярната двойка съумя да събере погледите на стотици посетители пристигайки на тържеството с две яркочервени ферарита,  едното от които благосъстоятелност на кума.  В ролята на водещ за церемонията влезе Драгомир Драганов.  Кумове на звездите бяха предприемачите Михаил Хаджигеоргиев и Валентина Димова.

През 2019-а. Антония Петрова подвигна втора женитба . Церемонията се е състояла под формата на масонски обред,  какъвто за първи път се прави у нас през 2011-та и е саморасъл български.  При него всички мъже са облечени в черни костюми, масонски атрибути и бели ръкавици.  Особено значимо е при подобен обред характерното ръкопляскане.  Първата женитба на мивката беше през лятото в Гърция.  Още тогава по какъв начин показа, че ще има още церемонии.

С морски претекстове „ да ” си споделих актьорите Рая Пеева и Явор Бахаров ,  които споделиха редица фрагменти от плажа в обществените мрежи. Макар и ненадейно и без доста шум  през януари тази година разбрахме за сватбата на внучката на Тодор Колев Теодора Кулева,  която стана госпожа Гууд,   откакто се омъжи за британеца Джоузеф Гууд.  Колева стана изключително известно лице за българските фенове,  откакто се превъплъти в ролята на лекар Албена Войнова в хитовия сериал " Откраднат живот ".

Тежка женитба подвигна огромната щерка на шефа на " Сатирата " Дария.  Тя се омъжи за  дългогодишния си другар Сашо Илиев в наличието на близо 200 посетители в приказна вила край София.

Дълго време ще се приказва за сватбата на наследника на Цеца Величкович.  Събитието е било повече от охолно и блестящо,  повече от шумно и огромно.  Църковният брак е подписан в най-големия православен храм на Балканите " Свети Сава ".  Младоженците Велко и Богдана Родич пристигнали за щастливото събитие със безценен автомобил,  който в миналото принадлежал на друга известна сръбска певица -  Драгана Миркович.

Мис България 2015, Марина Войкова, се омъжи за предприемача Давид Бонев.   Влюбените се разходиха до олтара на връх Свети Валентин.  Те бяха заложили на скромна гала в стеснен фамилен кръг, написа " Телеграф ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР