Някои от най-добрите плажове в България вече са отворени за

...
Някои от най-добрите плажове в България вече са отворени за
Коментари Харесай

Mirror: Топ курорт в България посреща туристи, но британците не са сред тях

Някои от най-хубавите плажове в България към този момент са отворени за гости, откакто държавното управление отстрани наложителната 14-дневна карантина, а най-хубавият за британците курорт „ Слънчев бряг “ се приготвя да посреща туристи. За страдание, обаче, Англия не е измежду страните, на чиито поданици е позволено да почиват там, написа английското издание Mirror, представено от БГНЕС.
„ Най-добрият български курорт за британците е прочут със своя плевел нощен живот, пясъчни дюни и водни спортове “, написа Mirror. „ Той има най-дългата пясъчна линия на българското Черноморие и се трансформира в хитова дестинация за пътешестване с към 5 милиона туристи, посетили го през 2019 година “, добавя още изданието.
В публикацията се отбелязва още, че България се приготвя да посрещне туристи, откакто записва едно от най-ниските равнища на болест с ковид в Европа с малко над 2 500 случая и 140 умряли. Карантината, обаче, ще остане наложителна за пасажери от Швеция, Белгия, Ирландия, Португалия, Испания, Италия и Малта, както и Англия, която е в временен интервал след излизането от Европейския съюз.
Mirror цитира локални български медии, които оповестяват, че спасители и защита ще патрулират по плажовете всеки ден, в които ще има 50-процентова свободна зона. „ Всички плажове са изравнени, а сред чадърите и шезлонгите има безвредно разстояние, с цел да се съблюдава обществена отдалеченост. Медицинските центрове са отворени на Слънчев бряг от през днешния ден с разполагаем екип за реанимация “, приключва обявата си английският таблоид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР