Някои от най-богатите хора в Русия не спират да демонстрират

...
Някои от най-богатите хора в Русия не спират да демонстрират
Коментари Харесай

Богатите деца на Русия изнагляха брутално по време на пандемията СНИМКИ


Някои от най-богатите хора в Русия не стопират да показват високия си стандарт на живот, макар рецесията с ковид. Милионерските наследници непрекъснато споделят фотоси от разнообразни точки на света, предава Daily Star.

Разглезените наследници демонстрират, че стандартът им на живот не се е трансформирал по никакъв метод по време на пандемията. Те живеят в разнообразни точки на света, в това число Лондон и Париж, където болестта е извънредно публикувана.

Но откакто се втурнаха към родната Русия, не престават да се глезят на цялостни обороти.


Ирина и Мария

23-годишната Мария и 18-годишната Ирина, дъщери на съветския милиардер и строителен магнат Александър Чингирски, прекараха две седмици във Франция. Първата половина на ваканцията си двете девойки се забавляваха в скъпарския ски курорт Куршевел, а втората половина - в Париж.
След като се прибират в Русия, Мария отпътува за Сочи, където обикаля цяла седмица по купони с другари.


Ирина Чингирски в частен аероплан на връщане от Сочи

Двете сестри позираха за обществените мрежи на връщане от Сочи, като оповестиха, че няколко от приятелите им са дали позитивни проби за ковид.

"В момента, нито една от нас няма признаци и сме подхванали ограничения, с които да не излагаме на заплаха себе си и околните си. Тази нощ, когато се прибирахме, ни накараха да се тестваме още в самолета и сега чакаме резултатите си. Семейството ни ще се самоизолира, до момента в който не стане ясно какви са те ", споделят милиардерските наследници.

Сестрите Даяна и Хелън Манасир, дъщери на строителния магнат Зиад Манасир, са били дружно с Мария и Ирина в Куршевел, Франция.


Даяна Манасир в Лондон

20-годишната Даяна, която не един път е казвала, че няма никаква визия към този момент какво е да се возиш в икономическа класа, се е изолирала със фамилията си в имението им в скъпарският квартал в покрайнините на Москва - Рубльовка.

26-годишната й сестра Хелън споделя, че двете се усещат необикновено, здрави са и нямат никакви признаци на вируса.

21-годишната Алеся Кафелникова, която е известна като "руската Кейт Мос " и е щерка на съветската тенис легенда Евгени Кафелников, шокира "Инстаграм " потребителите с околсветската си обиколка през месец март.


Алеся Кафелникова в Дубай

Само за седмица Кафелникова посети Куршевел и се наслаждения на слънцето в Дубай, след което кацна в първокласен резорт на Малдивите.

"Много малко неща в живота биха ме спрели, изключително когато ми предложат спонтанна почивка ", споделя тя.


Кафелникова по време на почивката си на Малдивите
21-годишният Никита Мазепин е авто играч и наследник на химическия магнат Димитри Мазепин. Също като другите, той е посетил Куршевел преди да се прибере в Москва за малко и да отлети назад към Европа.

16-годишната внучка на президентът на ЦСКА Москва Александра Гинер също е била в Куршевел, само че през януари.

Дъщерята на Песков - Елисавета, публично обитава в Париж, само че се е прибрала в Москва малко преди границите да бъдат затворени.
25-годишната София Абрамович, щерка на съветския олигарх Роман Абрамович, не обича на споделя фотоси от почивките си по света, само че показа забавен кадър, на който кученцето й облизва лицето й, до момента в който си почиват в дома им в Лондон.

"Дано всички са в сигурност в домовете си ", написа тя.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР