Някои от храните, които консумираме ежедневно, се препоръчва да се

...
Някои от храните, които консумираме ежедневно, се препоръчва да се
Коментари Харесай

Тези 3 храни трябва да се консумират винаги студени, за да нямате проблеми със стомаха

Някои от храните, които консумираме всекидневно, се предлага да се ядат охладени. Те в никакъв случай не би трябвало да се затоплят, тъй като това ще докара до храносмилателни проблеми. 

Към тези храни спадат тестени произведения, картофи и ориз. Високото наличие на нишесте и въглехидрати в тях води до скок в равнищата на кръвната захар. Въпреки това, когато се охладят, те освен спомагат за регулирането на равнищата на захарта, само че и имат позитивен резултат върху функционалността на червата.
 Тези храни предизвикват отмалялост, СПРЕТЕ да ги ядете Тези храни предизвикват отмалялост, СПРЕТЕ да ги ядете
Храни, които предизвикват отмалялост Експертите по хранене споделят, че има храни, които „ крадат “ нашата сила. Ако ги употребявам...

При изстудяване съдържащото се в тях нишесте се разпада. Това оказва позитивен резултат върху чревната флора, контролира равнищата на кръвната захар и даже оказва помощ за отслабването.

При потреблението на студени тестени произведения, брашно и картофи, нишестето в тях се всмуква по същия метод, както и фибрите. Това укрепва чревната флора и усъвършенства храносмилането. Регулирането на равнищата на захар спомага за понижаване на чувството за апетит. Същевременно с това и броят на калориите в студените нишестените храни е понижен. 

Ако тези три храни се претоплят, по-голямата част от нишесте в тях ще се резервира, а това е причина за нарушено храносмилане.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР