Някои от членовете на групата, която кани Националния оперативен щаб

...
Някои от членовете на групата, която кани Националния оперативен щаб
Коментари Харесай

Генерал Мутафчийски получи странни обаждания в 2,00 часа през нощта

 " Някои от членовете на групата, която кани Националния действен щаб на обществен дебат, отидоха прекомерно надалеч. Имаше закани, че ще ни провеждат митинги, че ще намерят хора, които да ни звънят вечер, с цел да ни тормозят ". Това съобщи основният държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев, пред Нова тв.

" Вече се е случвало на ген. Мутафчийски. Получавал е позвънявания в 2,00 часа през нощта от разнообразни телефони и хората насреща са му обяснявали, че не схваща от работата си и ковид в действителност няма ", сподели още той.

Преди дни той и членовете на Щаба бяха провокирани на спор от петима медици - доктор Атанас Мангъров, доктор Георги Тодоров, доктор Стоян Алексов, доктор Владимир Николов и доктор Антония Първанова.

" Доста медии им осигуриха естрада и аз нямам нищо срещу те да показват лично мнение. Но аз от тях чух доста нелепости. Не виждам основа, върху която можем да водим теоретичен спор с доктор Мангъров и доктор Първанова ", сподели доктор Кунчев. Той бе безапелационен, че отправените закани не го тормозят. Тревожел го фактът, че по този метод се обиждал трудът на доста хора. " Не споделям, че сме безгрешни – несъмнено е можело да създадем някои неща и по-добре. Но истината е, че към този момент сме ужасно изтощени и сме на ръба на оцеляването. Затова би трябвало да пестим офанзивите и рецензиите към хората, които се пробват да оказват помощ на обществото ", безапелационен бе здравният контрольор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР