Някои обичат да правят секс мълчейки и на тишина –

...
Някои обичат да правят секс мълчейки и на тишина –
Коментари Харесай

Как да говориш мръсотии в леглото

Някои обичат да вършат секс мълчейки и на тишина – споделят, че това им оказва помощ да се съсредоточат върху чувствата. А други, в противен случай, избират да им шушукат мръсни и непристойни приказки в ухото. Може би и ти няма да откажеш да дадеш воля на фантазията си, нали мръсните диалози работят и в двете направления – възбуждат и двамата сътрудници. Но малко откакто пристъпиш на ход ти млъкваш, тъй като си нямаш и концепция какво да приказваш? Ще ти помогнем!
Яркият свят на dirty talk

Dirty talk – “мръсни приказки” – един от детайлите на половата игра, когато сътрудниците не вършат обич на тишина, а си шушукат непристойни неща един на различен. Това може да е каквото искаш, каквото ви възбужда и двамата: от баналното „ Толкова те искам” до преразказ на сериала „ Изгубени” по функции. Само в случай че те възбужда...

Въпреки че правилото на мръсните приказки в действителност е пределно елементарен, въпреки всичко има и правила. Нужни са, с цел да получават и двамата сътрудници наслаждение от протичащото се и да не „ настъпят” инцидентно другия по „ мазола”, за който не са знаели преди този момент. В противоположен случай любовната игра бързо ще изгуби магията си.

Ще научиш какви са тези правила, по какъв начин да ги практикуваш в диалозите в леглото и най-сетне ще узнаеш какво да изричаш, в случай че в никакъв случай преди не си го правила. Ще стартира с това, че dirty talk се разделят на „ софткор” и „ хардкор”. Софткор е оня гальовен шепот, който, почтено казано, даже няма да наречеш „ мръсен” език. Но множеството хора стартират точно с него. По предписание тук влизат комплиментите („ Много ми харесва по какъв начин изглеждаш без дрехи”), благите имена и насоки („ Искам да влезеш още по-навътре в мен”).

В хардкора влизат ругатните, грубите или дори жестоки реплики („ Искам да ме ш**** с всичка мощ!”, „ Харесва ли ти? Харесва ли ти да те наклонявам над масата като к****?”) Преди да минеш на хардкор, би трябвало да се изясниш с колегата си дали това ще му хареса и дали и той усеща подобен прилив на адреналин като теб, или това го наскърбява.

Как да приказваш

Промени си гласа. Да, не се майтапим. Много любовници имат необикновен „ секси” глас, с който неизвестно за какво те по-често си приказват сами със себе си, в сравнение с с сътрудниците си. Но нормално този „ особен” глас изобщо не звучи смешно на колегата ти, а в противен случай. Много мъже означават, че когато дамата приказва като от „ секс по телефона”, това повдига освен самооценката им, само че и още нещо... Така че направи тембъра си с една концепция по-нисък и разтегляй думите като Шарън Стоун от „ Първичен инстинкт”.

Не забравяй, че постоянно би трябвало да има граници. Определете с колегата ти неразрешени думи. Едни дами се възбуждат, когато ги назовават „ нощни жрици” (в по-груб вид, естествено), а други се стряскат от това. На някои мъже им харесва да ги командват, а други просто ги изкарва от кожата им.

За взаимно наслаждение е добре да определите кои думи можете да произнасяте, а кои – никога.

Какво да кажеш (дойдохме си на думата)

Ако извънредно се притесняваш, то можеш да започнеш с елементарна вокализация. Тоест, със стонове. Първо, потвърдено е, че любовните крясъци усилват освен неговата възбуденост, само че и твоята. Второ, по този начин най-сетне ще престанеш да се страхуваш от звука на личния си глас по време на секс. Общо взето, единствено плюсове. Ето 10 примерни изречения, с които можеш да започнеш (или продължиш любовната игра):

„ Разкажи ми какво си представяш, когато мастурбираш, разкажи ми какви мръсни мисли ти се въртят в главата”.

„ Харесва ли ти, когато се допирам? Искаш ли да гледаш по какъв начин си играя с пръсти сред краката?”

„ Просто легни по стомах и затвори уста. Ще те накарам да свършиш!” (На доста мъже им харесва, когато дамата господства. Ако знаеш, че това е по усета на твоя обичан – давай самоуверено!)

„ Искам езикът ти да проникне вътре в мен, желая да ме ближеш до момента в който не стартира да викам от удоволствие”.

„ Из***** ме! Сега!” (Както се споделя, „ малко, само че от сърце”...)

„ Знаеш ли какво щях да направя, в случай че ги нямаше всички тези хора в близост? Щях да се мушна под масата, да те разкопчая и да го поема в устата си колкото мога по-дълбоко!” (Вариант за скучно празненство, от което желаете да се разкарате по-скоро).

„ Обожавам този тон, когато ме ш****, чуваш ли го?”

„ Цялата съм мокра изпод, дори и гащичките съм си подмокрила...” (След това следва да му вземеш ръката и да си я пъхнеш в гащичките, с цел да го подразниш още повече – харесва ли ти?)

„ Какво, ще ми покажеш ли кой е шефът/ неприятно момче/ от горната страна през днешния ден?

„ Обожавам, когато членът ти се движи толкоз постепенно в мен. Само не спирай”. (Както се споделя, с един удар – два заека: по този начин му показваш, че имаш потребност от още време до оргазма и е по-добре да изчака, а и обясняваш по какъв начин ти харесва да го прави).

Източник: cosmopolitan.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР