Някои мъже имат нужда да чуват с ушите си признанието

...
Някои мъже имат нужда да чуват с ушите си признанието
Коментари Харесай

10 неща, които мъжете ценят повече от „обичам те“

Някои мъже имат потребност да чуват с ушите си признанието „ обичам те “, само че доста от тях в действителност избират половинките им да демонстрират любовта си по специфичен метод. Да признаеш вербално любовта си е също толкоз значимо като да я покажеш с дейностите си. Вижте кои жестове на любов мъжете правят оценка повече от „ обичам те “.

Вашето особено внимание

Отделяйте време на колегата си. Изслушвайте го, когато ви споделя нещо. На вечеря избягвайте да ровите в телефона си, правейки се, че го слушате. Вместо това отделете време да поддържате връзка пълноценно. Ако сътрудникът ви усеща, че е приоритет за вас, това значи доста за него.

Носете роклята, която харесва върху тялото ви

Без значение от какъв брой време сте дружно е значимо да не спирате да се обличате по метод, който впечатлява половинката ви. Мъжете възприемат най-вече с очите си. Външният ви тип и желанието ви да му се харесате значи доста за него сигурно.

Пригответе му обичаното ядене

Най-добрият метод да спечелите и задържите сърцето на мъжа е да го глезите с вкусни ястия, които са му обичани. Направете го най-щастливия мъж на света – отделяйте време да му приготвяте ястията, които обича. Това е вашият метод да кажете „ обичам те и желая да се чувстваш добре “.

Грижете се за себе си

Хранете се здравословно, тренирайте постоянно, опитвайте се да намалите напрежението. Така ще запазите освен фигурата си привлекателна, само че и ще се погрижите за здравето си. Това е един прелестен метод да покажете на обичания си, че обичате както себе си, по този начин и него и вършиме всичко допустимо да сте по-дълго време дружно, споделя в изявление пред womansday.com лекар Майк Доу, сватбен експерт и психолог.

Насърчавайте го да отделя време и за себе си

Обикновено дамите нямат терзания да изискат малко време за себе си, да излязат по магазините, да се видят с приятелки или да отидат на коафьор. Докато доста мъже имат угризения да изискат това по този начин скъпо време за себе си. Партньорът ви няма да се съмнява в любовта ви, в случай че го насърчавате да се вижда с другари, да играе на обичаната си игра или да се среща с сътрудници на другарски футболен мач да вземем за пример.

Правете му похвали

Не единствено дамите имат потребност от похвали, с цел да се усещат красиви и привлекателни. Много мъже поставят много старания за външния си тип. Награждавайте ги с похвали и похвали.

Искайте съвета му

Мъжът ви желае да се усеща значим, мнението му да се цени и да усеща, че за вас то има значение. Когато се нуждаете от мнение или съвет, не се колебайте да ги поискате от него. Търсенето на помощ от обичания го кара да се усеща по този начин като че ли има значимо място във вашия живот.

Благодарете му за дребните неща

Женският мозък е организиран по този начин, че да може да мисли за доста неща по едно и също време, до момента в който множеството мъже се концентрират върху една задача преди да подходят към идната. Това не е някакъв минус, а просто еволюционна специфичност. Затова много дами демонстрират неспокойствие, когато половинките им не помнят да вземат децата от детска градина, да купят това, за което са ги помолили или да се сетят да вземат палтата от химическото.

Когато обаче сътрудникът ви се старае да оправдае тези дребни упования, благодарете му. Всеки дребен жест в всекидневието значи доста.

Давайте му огромна прегръдка

Вместо да го целувате небрежно и дежурно заран преди да излезете за работа, давайте му огромна прегръдка. Тя работи надълбоко подсъзнателно и демонстрира доста повече любов, в сравнение с допускате./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР