Някои любови не свършват, правят огромни завои и после се

...
Някои любови не свършват, правят огромни завои и после се
Коментари Харесай

Иван Зайцев: Бих искал да опитам отново на плажа

" Някои любови не свършват, вършат големи завои и след това се завръщат " . Думите на огромния италиански артист Антонело Вендити звучат съвършено за огромната обич на волейболната звезда Иван Зайцев - пясъка. " Царят ", както е прочут, в никакъв случай не е криел пристрастеността си, като е взел участие в национални шампионати по плажен волейбол.

От скоро Иван Зайцев още веднъж тренира на плажа поради настоящата карантина в ограничавания в Италия. Вчера Зайцев дружно с Дейвис Круминс провокираха Енрико Роси и Джанлука Касадей в чудноват мач при затворени порти и без офанзиви против блока, каквито са условията сега
 Иван Зайцев тренира крепко на плажа
" Беше лудница. Както се случва, когато волейболист играе плажен волейбол против експертите? Истина е, че обичам плажния волейбол повече от волейбола в зала и затова ме боли, че към момента е невероятно да го играя ", показа самият Зайцев за " La Gazzetta della Sport " .

" В съпоставяне с преди 12 години, когато завоювах националното състезание, спортът се е трансформирал. По това време играчът в отбрана беше висок не повече от пет фута (б.р. 152 см). Сега той е толкоз висок колкото мен. Все отново, бих желал да опитам отново, само че не знам до какъв брой е допустимо. Преди 10 години бих споделил, че ще са ми нужни 6 месеца, с цел да доближи равнището на международния тур. Но през днешния ден плажния волейбол е по-физически и да стигна до най-високото интернационално равнище, ще отнеме повече време ", призна още 31-годишната звезда.

" Засега съм се съсредоточил върху Олимпиадата в Токио, а след роба ще имам единствено 3 години да мисля за идната Олимпиада. Не отхвърлям, че е хубаво предложение да вземам участие на нея в плажния волейбол, само че е малко рано да мисля съществено за това ", приключи Зайцев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР