Някои казват, че сватбата не променя нищо в отношенията между

...
Някои казват, че сватбата не променя нищо в отношенията между
Коментари Харесай

Когато го няма доверието: Джъстин Бийбър сравни брака си с ходене върху черупки на яйца

Някои споделят, че сватбата не трансформира нищо в връзките сред двама души. Затова и доста хора избират да не се вричат във честност пред десетки хора. Е, Джъстин Бийбър не е измежду тях. Както се знае, той е щастливо женен за Хейли Бийбър (преди Болдуин).

Но, макар че двамата са безусловно неразделни, не всичко постоянно е било без спънки сред двамата и то след сватбата. В изявление пред GQ изпълнителят призна, че първата година от брака е било като вървене върху " черупки на яйца ". " Имаше доста неща, които ни връщаха към контузии от предишното. Просто липсваше доверие посред ни ", призна той. " Имаше ги и всички тези неща, които не желаете да признаете на индивида до вас, тъй като се страхувате и не желаете да го плашите ", разяснява ненапълно той.

Виж още: Изненада! Маколи Кълкин стана татко за първи път на 40 години 

Бийбър приказва и за славата, която го доближава като дете. По думите му тя е сериозна причина за посягането към опиатите и отключването на съществени психологични болести. И признава, че е злоупотребявал със вещества, което го е предиздвикало да се държи извънредно неприятно с дамите в своя живот.

Виж още: Ще участват ли Меган и Хари на погребението на принц Филип 

Хейли и Джъстин се събират за първи път през 2015 година, като следват раздели и отново събирания. Двамата стават дефинитивно двойка през 2018 година, като " парафират " любовта си с автограф и женитба. 

Виж още: Чакането си струваше: Free Guy, Круела, Лука и още топ филми, които идват след броени седмици 

Пред GQ Бийбър призна, че се е чувствал " заставен " по някакъв метод да се ожени. " Просто усещах, че това е призванието ми - да се оженя, да имам семейство и деца ".

Въпреки неволите двойката през днешния ден е в постоянен брак. " Просто сътворяваме тези скъпи моменти като семейство, красиво е и ми харесва всичко това ", споделя той. 

Изображение: https://www.instagram.com/haileybieber/
https://www.instagram.com/justinbieber/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР