Някои качества, които се считат за ваши недостатъци, в действителност

...
Някои качества, които се считат за ваши недостатъци, в действителност
Коментари Харесай

Астролозите грешат! Тези черти на вашия зодиакален знак се тълкуват неправилно!

 Някои качества, които се смятат за ваши дефекти, в реалност не са такива. Просто не ви схващат вярно!

Разбира се, всички се интересуват какви качества имат хората от техния зодиакален знак. Астролозите третират някои от тези черти на характера като дефекти. А това не е по този начин: Те бъркат!

Овен

Зад прозореца – дъжд и киша. Стани. Направи това още веднъж. О, какъв брой бъркат тези, които подценяват вашата увереност. Единственото нещо, което не можете да извършите, е да се откажете от проектите си.

Някой ще го назова „ да вървиш с рогата напред “. Не, не е по този начин. Защото даже в случай че под въздействие на събитията би трябвало да се откажете от борбата, това не значи, че сте се предали.

Овените в никакъв случай не се отхвърлят, по този начин да знаете. Те просто схващат, че определеният от тях път не води до крайната им цел. Това се назовава мъдрост.

Телец

Може би сте огромно и сладко мече, което постоянно ще се притече на помощ. Близки и другари, които са покрай вас – са като зад каменна стена. Но в случай че нещо ви се коства необичайно и нелогично, спирате, даже и в средата на пустинята.

И колкото и да ви молят, без значение какъв брой ви убеждават и притискат, за жал те всички ще получат единствено вашата „ твърда непримиримост “. Истинският Телец прави тъкмо това.

Това, което не трябва да се подценява у вас, е, че няма да позволите да се възползват безпределно дълго време от вашата добрина.

Близнаци

О, това е най-веселият знак. Всяка монета има две страни, а Близнаците са същински майстори в жонглирането с  тези парченца метал.

Да, вие сте променливи и непредсказуеми. Но това не е причина да подценяват  фантастичната ви дарба да се адаптирате, без значение по какъв начин се трансформира обстановката.

Тук нямате равни! Независимо какво се случва и където и да сте, постоянно ще се измъкнете и ще обърнете всичко в своя изгода.

Рак

Въпреки че сте задоволително мъдри, с цел да не показвате същинските си усеща пред хората, това не значи, че Ракът е безчувствен дънер. Вие сте доста сте прочувствени и дълбоки.

Хората към вас постоянно подценяват това какъв брой сте грижовни и какво сте подготвени да направите  с цел да бъдат щастливи тези, които обичате.

Лъв

Много от нас би трябвало да помислят деликатно, преди да кажат или да създадат нещо. А що се отнася до аналитичния разбор на обстановката и обсъждане на „ ходовете “ – вие нямате равни. Вие сте абсолютният първенец в тази категория.

Лъвът се трансформира в същинска нинджа, когато би трябвало да включи логиката с цел да завоюва. Да го изиграете е просто невероятно. Той е подготвен да „ похарчи “ целия си живот, само че ще измисли проект, който ще го докара до мечтаната цел.

Дева

Ако Девите обичат освен това от всичко друго, това е да учат всяка обстановка и всеки човек от позиция на логиката на психиката. Те са педантични. Те се интересуват безусловно от всичко: претекстове, планове, аргументи, последици. Девата е доста добре осведомена с хората и с живота.

Не е изненадващо, че всички другари и познати тичат при вас в сложни обстановки за съвет. В последна сметка вие изучавате хората и характерностите на тяхното мислене и държание през целия си живот.

Везни

Везни е знак на зодиака, в живота на който безусловно всичко се върти към любовта. За него това възприятие е най-важното и скъпо. Не е чудно, че Везните са доста уязвими.

Но те въпреки всичко влюбват и ще се влюбят, даже да знаят сигурно, че ще страдат.

Невъзможно е да се мери какъв брой мощно знаят да обичат.

Скорпион

Представителите на този знак могат да решат да скъсат любовна връзка или другарство толкоз бързо, че човек даже няма време да разбере какво се е случило.

Това е и неприятно, и добре. Защото има едно нещо, което Скорпионите в никакъв случай няма да изтърпят или да простят: Това е изневярата. Или намек за изменничество, даже и в дребните неща.

В момента, в който разберете, че връзките с вашите близки или другари са едностранчиви, незабавно бягате. Често даже не се сбогувате.

Стрелец

Нашият живот е занимателно премеждие, нали? А Стрелец са въплъщение на този свободен дух, който постоянно търси и намира екшън и адреналин.

Въпреки това, доста малко хора знаят какъв брой самотни се чувствате заобиколени от тълпата.

Вярно е това – търсите избавление от самотата, а не да играете роля в екшън филм.

Козирог

Козирозите постоянно са упреквани, че са студени, сдържани и сурови. И частично са прави.

Но не всичко е толкоз обикновено. Няма подозрение, че сте доста скромни. Истински труженици, които не крещят на всеки ъгъл за своите заслуги.

Вие сте спестовни, само че не и скъперници. Затова хората тичат при вас за помощ. И в никакъв случай не отказвате, макар че не раздавате усмивки и не обещавате нищо.

Водолей

Ще ви бъде доста мъчно да вземете решение за нещо, в случай че не вярвате изцяло в самата концепция на замисленото.

Хората ви считат за прекомерно егоцентрични, тъй като се отказвате от някои неща. Но в случай че те могат да схванат, че Водолеят прави това не от зло, а следвайки своята житейска философия, евентуално биха трансформирали мнението си.

Риби

Рибите са доста нежни създания. Толкова нежни, че мнозина ги одобряват за слаби. Всъщност приказваме за въздържаност и самодисциплина. Така че те са доста по-силни, в сравнение с можем да си представим.

cluber

Как да измененията коренно ориста си: на практика препоръки

 

Искате явни промени, нови страсти и усещания? Животът в този момент не ви устройва? Не ви харесва и това по какъв начин се развиват събитията във вашата орис? Нека да го променим. Това са…


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР