Някои жени прощават всичко на своите мъже, влачат на гърба

...
Някои жени прощават всичко на своите мъже, влачат на гърба
Коментари Харесай

Как да разберете, че трябва да се разведете

 Някои дами простят всичко на своите мъже, влачат на гърба си лентяи и пияници с години, до момента в който други се разделят, както се споделя, „ превантивно “. Защо?

Една позната си потегли, откакто мъжът и зае пари на приятеля си (той не знае по какъв начин да управлява финансовия си поток), а друга реши да си тръгне след почтено 30-секундно другарство на брачна половинка й със служителка на Макдоналдс (първият признак, които издават кръшкане).

Защо да губите време с някой, който не дава отговор на вашите условия? Трябва да се търси различен.

Когато е чуват такива измислени аргументи за разлъка, наподобява, че това е единствено опрощение, а истината е някъде по-дълбоко, на подсъзнателно равнище. Хората схващат, че взаимният живот не е вероятен и изричат първото опрощение, което им хрумва.

Но се случва и по този начин – хората са женени 15-20 години,  знаят всичко един за различен,   привикнали са и не престават да привикват един с различен. И тогава ненадейно за всички се взема решение за бракоразвод.

Какво е това? Желание за нов живот?

А може би да се тръгне от даден човек да не е изменничество, а стъпка към свободата, както за себе си, по този начин и за него. И колкото по-скоро го създадем, толкоз по-добре ще бъде за всички? Всичко в живота е толкоз комплицирано и двусмислено …

Веднъж ораторът и публицист Ирина Хакамада била запитана: „ Как да   схвана, че е време да напусна брачна половинка си? “

Ирина е била омъжена 4 пъти, съгласно нея всеки нов брак е бил по-добър от предходния. Може би е въпрос на шанс, а може би тя се е научила да схваща себе си или да дефинира тъкмо кой й дава отговор в даден миг от времето.

Съгласете се, че на 20 и на 50 години дамата има разнообразни потребности и цели.

Ирина Хакамада споделя по този начин:

„ Трябва да си тръгнете не когато се карате непрекъснато, а когато единствено дребните неща стартират да ви нервират. Как се облича индивида, по какъв начин гледа, по какъв начин се храни, по какъв начин накланя глава. Ако се е появило неспокойствие от такива дреболии, тогава този развой е необратим. Няма да стане по-добре. „

Вярно е и това, че доста дами са писали и пишат на Ирина, че брачният партньор й ги е дразнил и вбесявал милиони пъти, само че те не са си и помисляли за бракоразвод. И са щастливи, че са преодолели рецесиите и към момента са дружно.

econet

* Ирина Муцу́овна Хакама́да е съветска политическа деятелка, общественичка, преподавателка, водеща излъчвания, писателка, актриса. Депутатка е в Държавната дума от 1993 до 2003 година

Баща ѝ Муцуо Хакамада е японски болшевик, мобилизиран в Квантунската войска, военнопленник в Съюз на съветските социалистически републики от края на Втората международна война, получава руско поданство, след това работи като преводач в Гостелерадио. Майка ѝ Нина Синелникова е учителка. Има полубрат (професор, политолог) и полусестра от татко си в Япония и полусестра от майка си.

Завършила е Икономическия факултет на Университета на дружбата сред народите „ Патрис Лумумба “, има научна степен претендент на икономическите науки от Московския университет „ М. Ломоносов “ и научно звание доцент (1983), преподава политикономия.

Ирина Хакамада взе участие в изборите за президент на Русия през март 2004 година, достигайки 4-то място с 2,67 млн. гласа (3,84 %) – най-хубавия резултат на кандидатка на всички президентски избори в Русия.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР