Някои жени отричат това в себе си, други с доволна

...
Някои жени отричат това в себе си, други с доволна
Коментари Харесай

Ето истината! Защо мъжете избират “жени-кучки“

Някои дами отхвърлят това в себе си, други с удовлетворена усмивка се припознават като такива. Но чудили ли сте се каква е мъжката позиция по тематиката? Оказва се, че мъжете са мощно привлечени от този вид дами и желаят до себе си – кучка!

1. С жените-кучки животът е по-лесен, те са неповторими съпруги и майки.
В работата си те към този момент са осъществили капацитета си и у дома стават дами. Жените, които са доста благи и положителни на открито, постоянно у дома се трансформират в тирани. Познавам една жена, която е съумяла банкерка и огромна кучка в работата си, множеството хора ги е боязън от нея. Но у дома тя е фантастично мъдра брачна половинка и неповторимо грижовна майка. Защото тя изразходва цялата си сила в работата и у дома на първо място желае да бъде просто жена, написа Dama.bg

2. С кучките е надежно и по тази причина техните мъже поемат риска да имат личен бизнес.
Ние живеем във времена на промени и никой от нищо не е застрахован. И в случай че по неприятна случайност сътрудникът загуби работата си, той знае, че дамата постоянно ще се оправи и може да разчита на нея. Това чувство, че може да разчита на жена си е доста значимо. Затова тъкмо съпрузите на кучките са постоянно много сполучливи и богати предприемачи. Защото до тях има жена, която ще ги въодушевява и поддържа при смяна. Кучките имат приказен инстинкт за оцеляване и без значение от внъшните фактори постоянно можеш да разчиташ на тях, от време на време доста повече в сравнение с мъж. А в случай че мъжът не може да разчита на жена си, от време на време не му стиска да напусне стабилната работа, с цел да търси опция за личен бизнес. Почти постоянно тези дами имат в действителност доста сполучливи съпрузи. И в случай че би трябвало да сме почтени надали една същинска кучка би търпяла нещо друго от това, въпреки всичко тя има висок стандарт на живот.

3. С кучките е забавно – това е жена провокация.
Тя постоянно има свои другари, ползи, занимания. Тя не всеки път е разполагаем, а от време на време би трябвало да положиш много старания, с цел да я хванеш. Тя в никакъв случай няма да е до края твоя. Винаги до нея има обожатели и хора, които желаят да са с нея. Така че се постанова цялостен живот да полагаш старания, с цел да я спечелиш. Това е доста мотивиращо за мъжете, които харесват сложните борби.

4. Кучките са полови и вършат своеволен секс.
Тези дами нямат проблем да приказват за своите полови стремежи, да играят в игри на проститутки или неприятни господарки. Те обичат тялото си и знаят по какъв начин да дават и да получават наслаждение. С тях сексът е провокативен даже след доста години брак. Една моя позната кучка за рождения ден на своя мъж, след 20 години брак, му подари тройка с млада жена. Партньорът ѝ беше покъртен, в положителния смисъл на думата, и доста месеци по-късно всички другари в компанията намекваха на своите дами, че това е най-хубавият подарък за мъж на 40 години. Тези дами нямат угризения и обичат удоволствията, с тях мъжът в действителност се забавлява.

5. Кучките имат неповторимо самочувствие, по тази причина те не чакат, че мъжът би трябвало да им дава непрекъсното внимание и да подвига тяхното самочувствие.
Тя не се бори за мъжа си. Той се бори за нея. Тя е си е самодостатъчна, поддържана, умна и знае какво желае. Как бихме описали жената-кучка? Това е жена, която на първо място избира себе си и своите ползи. Тя почита думите си и има вяра, че всичко, което прави е вярно. Тя не се смалява поради мъжете. Тя избира мъжете, които могат да одобряват и да почитат силата ѝ. Тя не чака. Тя работи. Тя прости, само че прекъсва връзките си с хората, които са я предали. Тя умее да отстъпва, само че постоянно печели огромната игра. Тя няма време за злословия и осъждания на другите. Животът ѝ е много по-интересен от това да гледа какво вършат другите. Тя избира мъжете, които ѝ се възхищават и потвърждават с дейности любовта си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР