Някои жени изглеждат така, че толкова трудно да се откъсне

...
Някои жени изглеждат така, че толкова трудно да се откъсне
Коментари Харесай

5 навика на жените, които привличат погляди на другите

Някои дами наподобяват по този начин, че толкоз мъчно да се откъсне взор от нея. И не става въпрос за хубост или някакви специфични облекла. Често въобще не става въпрос за външен тип. Оказва се, че има привички и ритуали, които оформят необикновено привлекателни и специфични дами.

1. Поддържана стойка

Правият тил е характерен линия на уверена жена. Раменете й постоянно са изправени, тя безусловно излъчва магнитни трептения. Смутането постоянно се издава от комплекси, неустановеност и липса на угриженост за тяхното здраве.

2. По-малко думи

Нищо чудно, че има толкоз доста пословици, възхваляващи мълчанието. Енергията на човек, който приказва малко, постоянно е по-добре непокътната от тази на бърборещия. Жените, които приказват малко, не губят сила. Дори в случай че работата ви е обвързвана с връзка, във всекидневния живот можете и би трябвало да се научите да говорите по-малко. Не бързайте да споделяте щастието си с другите и като цяло деликатно филтрирайте информацията, която давате. Почти всички хора, постигнали триумф, не са приказливи.

3. Спокоен темп

Съвременният темп на живот безусловно може да се назова вманиачен. Но постоянно хората прибавят още повече скорост към това съревнование. Колко постоянно пиете кафе в придвижване, обядвате небрежно, пробвате се да вършиме всичко – печелите пари, отглеждате деца, грижите се за къщата, учите? Почивката от суетата е доста значима, само че в действителност красивите дами като цяло се пробват да се повдигнат над всичко това. Те пият кафе в кафене, ядат без телефон в ръка и провеждат вярно дейностите и отдиха на децата. НЕ бързайте а изберете едно нещо, само че най-хубавото.

4. Навикът да се глезите

Хората, които обичат себе си, са склонни да бъдат най-интересни за близките. Любовта към себе си изисква удостоверение, както всяко друго. Следователно, глезенето на себе си е належащо. Не става въпрос за пари, във всеки бюджет можете да намерите опцията да си купите нещо за себе си – козметика, долни дрехи – и малко по-добре, в сравнение с сте привикнали.

5. Любов към тоалетите

Да изглеждаш добре е нещо всекидневно за тези, които обичат и почитат себе си. Това няма нищо общо с изкупуването на планини облекла и мотането с часове пред огледалото. Удобен главен дрешник, където единствено висококачествени и добре комбинирани неща, комфортни обувки, красиви аксесоари – всичко това не изисква доста старания. Луксозните дами са постоянно облечени мъдро, въпреки и не претенциозно.

Тези привички разрешават на дамите да притеглят погледа на близките.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР