Някои изследователи на паранормални явления виждат проявата или влиянието на

...
Някои изследователи на паранормални явления виждат проявата или влиянието на
Коментари Харесай

Паралелни светове: Странният случай с пътничка в автобус

Някои откриватели на паранормални феномени виждат проявата или въздействието на паралелни светове, откъдето при нас проникват, да вземем за пример, Йети или даже приказни гноми. Други приписват това на нередовност на матрицата (в която сякаш живеем), до момента в който други упрекват за всичко извънземните. В този случай академичната просвета просто мълчи...

Бихме препратили историята, която оферирате (потребител с псевдоним twonoteswivel от уеб страницата Reddit) към случая, когато хора от действителностите, прилежащи на нас, влизат в нашия свят, само че вие можете да се възползвате, защото, почтено казано, в такива случаи е мъчно да се каже, че в действителност е по този начин.

Това се случи във Англия предишното лято. Същата заран млад мъж по традиция дошъл на автобусна спирка, влезнал в купето по маршрута си, седнал на празно място и… по-късно забелязал непознато момиче. Биламного извънредно облечена, със смешна раница и се държала много мистериозно. Момичето ненадейно скочило и единствено за елементи от секундата влетяло в кабината. Какво си говорели, индивидът не чул от мястото си, само че очевидно нещо не й харесало на странната пътничка и тя се върнала на автобусната спирка.



Автобусът скоро потеглил и след 10 до петнадесет минути стигнал до идната спирка, след което създателят на тази история съвсем отвори уста от изненада: на пейката под навеса и тук седяло същото необичайно момиче. Освен това тя също бързо (с някаква фантастична скорост) влетяла в кабината, в този момент заобикаляйки водача, и седнала на празното място до индивида.

Преди той да успее да си поеме мирис от изненада, мистериозната пътничка извадила от нелепата си раница огромна пластмасова чаша с горещо кафе и почнала да го пие. Освен това не било ясно по какъв начин е държала кафето горещо, по какъв начин не го е разляла, движейки се толкоз бързо в пространството с раница зад тила си.



На идната спирка индивидът слязъл и от този момент към този момент не е виждал загадъчната непозната по този маршрут. Разпитвайки познати и даже непознати за това необичайно момиче, той безусловно не разбрал нищо, като че ли никой не я е виждал, с изключение на него.

В интернет тази история, както можеше да се чака, провокира смесена реакция. Ще пропуснем скептичните мнения, те съдържат единствено елементарни изречения, само че ето какво е забавно: доста консуматори на уеб страницата Reddit имат вяра в описа на twonoteswivel.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР