Някои искат да съхранят до последно топлината между двама, да

...
Някои искат да съхранят до последно топлината между двама, да
Коментари Харесай

Кои зодии държат на връзката и кои – не

Някои желаят да запазят до последно топлината сред двама, да простят на колегата си невярност и несъответстващо държание, смирено да търпят кавги и подиуми на ревнивост. А други уверено поставят точката по-късно, което считат за изменничество, или бягат, сблъсквайки се с първите компликации. Ето по какъв начин стоят тези неща при представителите на зодиака:

Овен (21 март — 20 април)

При първи компликации овните, несъмнено, не бягат – бойкият им темперамент не им разрешава да се дават, макар че елементарно могат да доведат обстановката до сериозната точка, като усложняват казуса, а не го вземат решение. Свойствено им е да чакат другата половинка да се строява по тях и да работи над взаимоотношенията, а те самите да вървят на работа, на срещи с другари и изобщо да си гледат кефа. Дори и пониженото полово привличане към колегата не ги кара да създадат нещо, с цел да запазят връзката.

Телец (21 април — 20 май)

Телците умно се стараят да запазят това, което имат, изключително в случай че това не е просто случка, а формален брак. Истина е, че в случай че дамите от тази зодия са способни да простят невярност, то мъжете изрично не могат. В останалото и едните, и другите дълго демонстрират чудеса от толерантност и приемливост, до колкото им е допустимо да се спасят от зараждащи в връзките проблеми, търсят нови точки на прикосновение и това, което може да заздрави връзката. И единствено, в случай че протичащото се не учи на нищо колегата, следва раздор.

Близнаци (21 май — 21 юни)

Близнаците не се тревожат доста за взаимоотношенията, защото са надълбоко уверени в това, че ще имат и последващи връзки, по-интересни и пленителни. Те сами настойчиво клатят лодката, като основават на колегата некомфортни условия в общуването, предизвикат възникването на негативни страсти, тъй че за никакво усърдие над връзката не можем да приказваме. Но освен това много леко се отнасят към обстановки, при които на другите знаци на зодиака им настръхва косата и търсят началото на спор, а след това и на разлъка.  

Рак (22 юни — 22 юли)

Раците обезверено се борят за връзките с колегата, за тях е непоносима самата мисъл за разлъка, камо ли за бракоразвод. Така че те вършат всичко, с цел да може връзката да бъде здрава и постоянна, а гледат на компликациите като на краткотрайно събитие, с което с изключително усърдие могат да се оправят. И постоянно го вършат, както и фактически всичко се случва по този начин, както си го показват: те направляват обичания човек в нужното русло, управляват постъпките му и се избавят от проблемите.

Лъв (23 юли — 22 август)

Лъвовете, като предписание, простят на половинката си грубости, доста неточности и даже изневери (сърдят се, крещят, само че прощават), единствено че досега, до момента в който обичат. След като възприятията им изчезнат, те не считат за нужно да работят над взаимоотношенията, и да се помиряват с това, което изрично не ги устройва. Може и да останат с колегата единствено при положение, че им е комфортно наличието му в живота им, в случай че ги глези от самото начало, като прави съществуването им оптимално удобно.

Дева (23 август — 22 септември)

Девите на секундата усещат момента, когато взаимоотношенията дават накъсо, само че могат да се борят за тях, в случай че считат това за вярно с каквито и да е съображения. Например, стараят се да залепят счупената чаша, в случай че им е преференциално да продължат общуването с колегата, изключително в случай, че двамата имат общо имущество. Ако половинката не може нищо да им даде, те без страдание поставят точката, като вършат по този начин, че някогашната им възлюбена дълго да се вини за раздялата и да се усеща непълноценно.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР