Някои хора все още си честитят банята в неделя, когато

...
Някои хора все още си честитят банята в неделя, когато
Коментари Харесай

Фики и Емрах Стораро признаха: Не се къпем, но се парфюмираме

Някои хора към момента си честитят банята в неделя, когато се къпят и перат. Не бихме обаче очаквали сходно нещо от две музикални звезди, за които мечтаят дамите. Оказа се, че Фики и Емрах Стораро може да пропуснат душа за цяла седмица. „ Мъжете не обичаме доста да се къпем “, сподели шеговито Фики, а Емрах добави, че в случай че не си е взимал душ, мирише на парфюм.

Фики обаче описа, че и двамата с Емрах били посолявани от бабите си, когато били дребни бебета. Някои хора имат вяра, че по този метод в късните години се предотвратява неприятната миризма при изпотяване.Иначе споделят, че братската любов и поддръжка е за цялостен живот и ние сме изцяло съгласни с това изказване. Фики и Емрах са доказателството в това отношение, а ние станахме очевидци.



Двамата може да са огромни музикални звезди сега, само че знаят, че има едно същинско нещо, а това е – фамилията и тяхната здрава връзка. Пред Vbox7 Фики и Емрах споделиха, че сред двамата няма конкуренция, а кой е по-талантлив въобще не стои като въпрос – Фики сподели, че това е Емрах, а той пък отговори противоположното.

По-възпитаният обаче е Фики, а всички си спомняме неговото показване в „ Като две капки вода “, където всички споделиха точно това. В обществените контакти обаче Емрах е по-добър и елементарно завързва контакт с всеки, най-много с девойките. Фики призна, че братчето му има умения да заговаря мацките и е огромен сваляч.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР