Някои хора ценят честността. Те не искат нищо друго освен

...
Някои хора ценят честността. Те не искат нищо друго освен
Коментари Харесай

Зодиите, които не могат да приемат нещата такива, каквито са

Някои хора ценят честността. Те не желаят нищо друго с изключение на истината и ненавиждат, когато хората скриват неща от тях. Те са задоволително мощни, с цел да се оправят с суровата истина и са душевен и прочувствено готови за нея. Те са реалистични и практични хора, които знаят какъв брой нездравословно може да бъде изкривеното чувство за действителност.
От друга страна, други просто не могат да се оправят с истината. Те доста по-скоро биха забавили познаването на истината и биха живели в своето подправено чувство за действителност. Такива хора постоянно са на ръба и просто нямат в себе си да одобряват истината. Астрологично видяно, ето четирите зодии, които в никакъв случай не могат да се оправят с истината.
Рак
Раците са доста подозрителни, когато става въпрос за доверие на хората. Те в никакъв случай не могат да имат вяра сляпо на никого. Когато някой им каже нещо правилно, Раците мъчно имат вяра в него! Те го слагат под подозрение, до момента в който се убедят изцяло в неговата правота.
Дева
Те са склонни да прекаляват с неща и обстановки и да прекарват по-голямата част от времето си в терзания за нещата. Те просто не могат да одобряват сурова почтеност. Те не са прочувствено готови да се оправят с откровеността и суровите истини. Те обичат да живеят в черупка, надалеч от действителността.
Везни
Везните обичат да живеят в приказна страна. Те имат тази наклонност да се отдават единствено на неща, които са розови, щастливи и радостни. Ако нещо стане прекомерно скучно или тъмно, те бягат от него. Везните не могат да се изправят пред истината. Много по-скоро биха я натикали под килима, вместо да се оправят с нея като зрели възрастни!
Риби
Не е загадка, че родените в Риби хора имат своето накриво чувство за действителност. Те обичат да живеят в свят, където всичко е цветно и ярко и всички обичат всички! Те са мечтатели, които обичат да бъдат надалеч и откъснати от суровата истина.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР