Някои хора свалят пръстена от починалия: Ето за какво го

...
Някои хора свалят пръстена от починалия: Ето за какво го
Коментари Харесай

Някои хора свалят пръстена от починалия: Ето за какво го използват

Някои хора смъкват пръстена от умрелия: Ето защо го употребяват

Тези, които имат подобен пръстен го пазят в цялостна загадка и в никакъв случай не признават, че триумфа, който имат в живота, е с помощта на черна магия. Но не би трябвало да се не помни, че потреблението на нечистите сили носи и някои последици – тъй като дяволът постоянно идва да си вземе своето.

Най-добре защитаваната загадка през вековете, е обред с пръстен, свален от пръста на умрял човек. Този пръстен се употребява за разнообразни цели.

Ние също сме очевидци на това по какъв начин доста хора реализират триумф след триумф и нямат съвсем никакви проблеми в живота. Има доста такива поговорки: “Роди ме мамо с шанс, па ме хвърли на боклук ”. Но останалите хора не знаят обаче, че този човек има пръстен от умрял и че с него манипулира други хора и обстановки в негова изгода.

Такива лица употребяват обстановката, когато човек е на смъртно легло, поставят му пръстен, а когато почине, го смъкват. Казват, че подобен пръстен работи и в правосъдната зала и то в интерес на този, който го има. При влизане в правосъдната зала се почуква по вратата с пръстена и се споделя: “Както мъртвецът не може да приказва по този начин … ”, а по-късно незабележимо през пръстена се поглежда съдията и се споделя същото със споменаване на името. Има голям брой образци в практиката, когато нарушители, причинители на тежки закононарушения са били освободени от наказването или са получили незначителна присъда. Разбира се, авансово гадателка би трябвало да повлияе на пръстена и да ви каже точните думи, които да изречете.

Успех в работата

Много студенти, които са били неприятни възпитаници в учебно заведение внезапно стават отлични студенти, приключват магистратура, докторантура и реализират доста неща в живота, а за триумфите си, първо би трябвало да благодарят на пръстена. При полагане на изпита, студентът би трябвало единствено да огледа професора през пръстена.

Който копае гроб другиму ….

Въпреки това, с този пръстен, може да навредите на други хора. Ако кажете избрани думи и погледнете избран човек през този пръстен, неговият живот ще стартира да се движи надолу, ще стартират да му се случват единствено неприятни неща. Ако е бил отличен студент, той ще стане най-лошият и ще не помни всичко, което е знаел преди.

Този пръстен, обаче, може да бъде рисков за оня, който го употребява. След като магическото деяние на пръстена премине, всяка добита изгода по този метод изчезва. Дяволът, несъмнено, постоянно идва да си вземе своето.

Когато не обичаш по лична воля

Смята се, че благодарение на пръстен от умрял човек, любовният живот на човек може да се усъвършенства. Ако момичето (момчето) се влюби в момче (момиче), което не отвръща на тази обич и то го огледа през пръстена и каже: “Както умрелия не може да приказва, по този начин това момче да не откри нищо в мен, което да не хареса ” – от този миг то ще падне под властта на притежателя на пръстена, тъй че може да се случи, да вземем за пример, хубаво, положително и образовано момче да бъде по отношение на някое невежо, извънредно грозно момиче …

Пръстенът нормално е направен от злато, а златото е метал, който е превъзходен за попиване на сила. Тъй като множеството хора носят пръстена в продължение на доста години, с течение на времето този пръстен попива доста сила. При гибелта, когато душата се отделя от тялото, покойниците са най-вече заредени с негативна сила, тъй като са наясно, че им е пристигнал края, тъй че в тези моменти, пръстенът попива тази сила, която по-късно се употребява за доста ритуали.

В взаимозависимост от задачата, за която се употребява, пръстенът може да послужи като средство за реализиране на персонални цели. Използва се за черна магия, тъй като се работи срещу волята на някого. Тъй като има кръгла форма, тя затваря енергийния кръг, с което единствено се ускорява резултата й. Когато черната магия се скапе, цялата съсредоточена силата от пръстена, се връща при индивида, който е употребявал пръстена за нечисти цели.

Ако пръстенът се намира в добър човек, който не има намерение да го употребява за черна магия, тогава няма заплаха.

Този, който е обаян от този пръстен, би трябвало скоро да изиска помощ, с цел да бъде развалена магията, въпреки и да е извънредно мъчно да се реализира.

Най-често срещани са магиите, които се вършат с предмети, които умрелият е имал и даже с пръст от гробището. Някои стигат чак до такава степен, че да пожелаят гибелта на някого, слагат при умрелия дребна фотография с листче, на което е написано името му.

Текстът е единствено осведомителен и безусловно никой не би трябвало да се пробва да практикува черна магия, нито благодарение на някакви ритуали да придобива обич или нещо друго.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР