Някои хора смятат, че няма магии и лоши енергии и

...
Някои хора смятат, че няма магии и лоши енергии и
Коментари Харесай

Светлана Гущерова срещнала мъжа си, след като се отървала от прокълнат имот

Някои хора считат, че няма вълшебства и неприятни сили и човек е сбособен да се омагьоса самичък, в случай че непрестанно се опасява и мисли за заплахата, че може да бъде урочасан . Светлана Гущерова пък е от другите. Моделката има вяра в съществуването на тъмна сила, откакто персонално си е изпатила от нея. Преди да се запознае със брачна половинка си Християн Гущеров, някогашната плеймейтка живеела в собствен апартамент в "Драгалевци ".

"Предишните притежатели били младо и щастливо семейство, а дамата била бременна, преди да вземат жилището. Няколко месеца откакто станали новодомци, почнали свадите и недоразумение и се стигнало до бракоразвод. След като купих въпросния апартамент, животът му от прекрасен и спретнат, се пребобърна на 180 градуса.

Последваха 3 доста тежки и сложни години за мен. Само аз си знам какво съм претърпяла. Няколко пъти се пробвах да продам парцела, само че все нещо ме дърпаше към него и не можех да се отърва. Накрая въпреки всичко съумях да се разделя с жилището и чак тогава животът ми потръгна ", разкри Гущерова в изявление пред "Уикенд ".

Идния месец, на 12 юли, фамилията ще чества две години брак. Двамата към този момент имат щерка - Анелия-Добромира, а напоследък се носят клюки, че чакат и второ дете, само че Гущерова не е удостоверила публично. "Християн ме промени, към този момент съм доста по-отговорна. Това е и повода да си го избера за брачен партньор. Винаги със си представяла, че мъжът до мен ще бъде точно като Хриси - уталожен и интелигентен, който ще ме промени към положително ", добави Гущерова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР