Някои хора сигурно мислят, че с колегите сме много близки.

...
Някои хора сигурно мислят, че с колегите сме много близки.
Коментари Харесай

От Страни Всичко Е Цветя И Рози, Но Джена Изсипа Кирливите Ризи На Фолк Гилдията В България! Ще Ви Прилошее, Когато Разберете

„ Някои хора несъмнено мислят, че с сътрудниците сме доста близки. И надали не живеем дружно, само че това не е по този начин. Едно време всички бяха доста сплотени, на концерти се забавлявахме дружно. Нещата обаче се трансформираха за неприятно “, откровена е Джена.

Съпругата на Атанас Стоев направи дует с Преслава, само че по-късно по този начин и не я предложения на сватбата си. А повода, която акцентира, е повече от разумна. Просто двете по този начин и не съумели да се сближат и да станат приятелки. А Джена не желае да бъде лицемерна.

Тя обаче признава и друго, още по-шокиращо. И то е, че от известно време не си приказва и с тийн идола Галин. По думите й цялата тази конкуренция, завист и злоба убивали и последното човешко възприятие, останало в тях като хора.

За машинациите, схемите и интригите в Пайнер се носят митове от дълго време. Андреа и Камелия много пъти са надигали завесата към изпълнителите, само че това стана откакто напуснаха компанията, написа разкрития.ком.

Джена през днешния ден е една от дребното, които са още там и се престрашиха да нарекат нещата с същинските им имена. Което, не можем да отречем, че й прави чест. Макар да допускаме каква ще е реакцията на колежките й.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР