Някои хора си мислят, че от тази криза могат да

...
Някои хора си мислят, че от тази криза могат да
Коментари Харесай

Премиерът се закашля насред брифинга и каза какво се случва с него НА ЖИВО

Някои хора си мислят, че от тази рецесия могат да вземат пари от страната и да станат по-богати или въобще да не обеднеят. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на брифинг в Министерски съвет.

В даден миг на конференцията министър председателят се изкашля и сподели: "Пуша, това ми е неприятен табиет. Днес пробата ми е негативен ".

"Вие знаете, че имаше алкохол, който става за ракия и се пие, и медицински, в който би трябвало да има 3 съставния елемент. Ние трябваше да променим наредби, с цел да го вършат това и огромните производители на алкохол. Това стана в границите на дни. Въобще не се усети. Имаме да произвеждаме алкохол и да продаваме и за други страни ", посочи той.

"Направихме обзор през днешния ден на леща, фасул, царевица, в това число и какви са ни опциите, какъв брой сме изнасяли и какъв брой ще остане за вътрешния пазар. Целта е да успокоим и животновъдите ", добави Борисов.

"Колко са парите на бизнеса, на физическите лица и какъв брой са в запаса. Трябва ли който за каквото се сети, да каже: "Ами страната да ни заплати ". Нашата съществена грижа е с изключение на за лекари, служители на реда, да останат пари и за пенсионерите. Като си здрав и млад, все нещо ще направиш и ще оживееш. Възрастният човек би трябвало да разчита и на пенсията си. Ние тоя запас няма да го питаме ", посочи министър председателят.

"Оставам с усещане, че някои хора си мислят, че от тази рецесия могат да вземат пари от страната станат по-богати или въобще да не обеднеят ", сподели той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР