Някои хора се страхуват от самотата, а други се нуждаят

...
Някои хора се страхуват от самотата, а други се нуждаят
Коментари Харесай

Тези зодии са най-големите единаци

Някои хора се опасяват от самотата, а други се нуждаят от повече време за себе си.  Ето кои знаци минават за отявлени единаци.

Близнаци

Този знак е доста разговорлив и постоянно носи две дини под една мишница. Близнаците имат огромен кръг другари и познати, само че тяхната компания бързо им омръзва и те търсят нови прекарвания. Точно затова не се привързват същински към никого и към нищо. Свободата е свещена за тях, заради което насилствено вършат взаимни отстъпки. Често сменят настроенията си. Когато изпаднат в отчаяние, избират да са сами. 

Скорпион

Когато става дума за злословия и злословия, Скорпионите нямат равни. Трябва ли обаче да издадат нещо за себе си, се вършат на разсеяни.  Изключително мъчно е да изкопчиш от Скорпиона тайните му. Той избира да прави всичко самичък и това се отнася най-много за работата му. Не обича да разчита на другите. След дългия работен ден този знак има потребност да се уедини, с цел да си почине. Между личните си четири стени Скорпионите най-сетне могат да се провиснал, тъй като не се постанова да държат нещата под надзор.

 Водолей

Водолеят евентуално е най-големият темерут от „ животинските “ зодии. Харесва му да е самичък, тъй като е на чисто със себе си. Водолеите обичат да се образоват и да черпят познания от книги. Освен това минават за мечтатели. Времето уединено им е нужно, с цел да съберат мислите си и да се заредят с нова сила. Въпреки това Водолеят е доста известен и има огромен другарски кръг.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР