Някои хора се раждат с дарбата да говорят и да

...
Някои хора се раждат с дарбата да говорят и да
Коментари Харесай

Зодиите, които често изпадат в неловко мълчание

Някои хора се раждат с дарбата да приказват и да се майтапят със своите близки, като да изпаднат в неудобно безмълвие е нещо изключено. За други това е добито умеене. Въпреки това всички сме привикнали да се оборудваме с някои занимателни тематики за диалог, когато влизаме в нова среда или се срещаме с нови хора. По този метод можем по- елементарно да се приобщим в новата среда и да станем част от групата. Но има някои зодиакални знаци, които просто се отдават на неудобно безмълвие. Те не могат да се провиснал и да се насладят на сладки приказки. Те са по-стеснителни и постоянно не знаят какво да кажат, когато се са в непознати води. Други от тях пък просто не обичат да приказват с хора, които не познават.  Донякъде може да ги назовем и асоциални, само че освен това е повода за държанието им. За тях е по-страшно да се изложат, като кажат нещо, а са неподготвени, в сравнение с въобще да не завържат контакт.

Вижте кои са тези зодии, за които е особено честото изпадане в неудобно безмълвие:

Овен

Като страховит другар и прелестен сътрудник, Овенът се схваща елементарно с хора от неговото обграждане. Въпреки това, не всички техни взаимоотношения са толкоз безпроблемни. Има хора, които просто не се оправят добре с този огнен знак. И когато Овните се изправят лице в лице с прочувствени водни знаци, няма нищо друго с изключение на неудобно безмълвие. Овенът постоянно не съумява да провокира леки диалози с Рак, Риби или даже Скорпион. Тогава те могат просто да седят един против различен и да си мълчат. Това продължава, до момента в който не бъдат разсеяни с нещо друго или не изскочи подобаваща тематика, която да разчупи ледовете.

Козирог

Той е доста изчерпателен за дребните елементи в работния си живот. Тези хора също са добре осведомени експерти. Те имат работни знания за своята сфера. Те могат да приказват с вас за времето, книги от най-новия лист с бестселъри или даже вести в близките страни. Единственото нещо, което те не могат да създадат, е да водят леки и непринудени диалози. Ако желаете да се включите в сходен разговор с този земен знак, тогава би трябвало да зададете някои директни въпроси. Едва тогава можете да получите някакъв отговор. Това е положително начало за връзка. При тези хора просто диалогът няма да тръгне самичък. Трябва нещо да го разсъни, като обща тематика или коментар към някого.

Водолей

Разбиването на леда с Водолей е необикновено сложна работа, тъй като те не обичат да се отдават на безсмислено бръщолевене. Може да го наречете вежлив диалог, само че те го считат за загуба на време. Повечето Водолеи деликатно възнамеряват цялото си свободно време и не желаят да го хабят напразно. Те могат да се занимават с занимания, които развиват професионалните им умения. Не биха избрали да си приказват с някого просто, с цел да им мине времето. Нужен е доста внимателен метод, в случай че желаете да намерите пътя към някой от тази зодия. В противоположен случай не се изненадвайте, в случай че постоянно изпадате в неудобно безмълвие.

Скорпион

Скорпионите са наблюдаващи и могат на драго сърце да прекарват часове, втренчени в хора в метрото или в офиса си. Те обаче в никакъв случай не биха „ губили време “ в диалози с тях. Според родените под този знак, те научават доста повече за близките, до момента в който ги гледат и слушат диалозите им. Подобно държание на Скорпион обаче може да се окаже злокобно и наподобяващо преследвач. Много хора биха избрали да отбягват представителите на тази зодия тъкмо заради тази причина. И ненапълно ще имат всички учредения за това. Така че при тях да изпаднат в неудобно безмълвие не е тъкмо като при другите знаци. Но това не значи, че не е по-малко необичайно и неловко за близките.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР