Някои хора са родени под щастлива звезда. Да, това определено

...
Някои хора са родени под щастлива звезда. Да, това определено
Коментари Харесай

Купища пари влизат в джоба на тези зодии до дни 

Някои хора са родени под щастлива звезда. Да, това несъмнено може да се каже за представителите на два зодиакални знака. Причината за това е, че те ненадейно ще забогатеят до края на месец юли. Това знамение направи астроложката Наталия Коляда.

От jenata.blitz.bg напомнят, че преди време стана ясно, че портфейлите на пет зодии ще се разпилян от пари , а паралелно с това астрологът Павел Глоба уточни три зодии, които ще се къпят в купища мангизи и благополучие .

„ Днес и на следващия ден са единствените дни, в които можете да завършите това, което не сте правили преди. След това идва времето на отмора преди новолунието. Няма потребност да стартирате нов бизнес. Не бива да харчите доста старания за нещо, което да поправите, подобрите, измененията и така нататък “, разяснява астроложката Наталия Коляда.

„ Не се тормозете за бъдещето. Не правете комплицирани схеми. Трябва да знаете, че внезапно джобовете ви ще се изпълнят с пари. Заради това се гответе за ненадейно замогване до края на този месец “, добавя тя.



Но кои са двете зодии, които ненадейно ще забогатеят до края на юли ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР