Някои хора са готови на всичко в името на славата.

...
Някои хора са готови на всичко в името на славата.
Коментари Харесай

Красива влогърка ядоса последователите си, хванаха я в лъжа

Някои хора са подготвени на всичко в името на славата. Такъв е и казусът на Йованда Айрес. Две видеа на влогърката обиколиха интернет пространството, оставяйки всички да се чудят в достовереността им. Каналът във vbox7 споделя:

Йованда предлага своите вегански диетични проекти и твърди, че в действителност работят. Но нейни почитатели я хванаха в неистина.

Освен това тя взема решение да не пие 25 дни вода, без да се съветва със експерти, само че убеждавайки и други хора да се причислят към предизвикването. Но докторите й оповестяват, че има хормонален дисбаланс. За да бъде още веднъж здрава, би трябвало да усили тестостерона в тялото си, да се храни със сготвена храна, в това число яйца и риба (храни, които веганите не ядат).

Цялата тази информация Йованда Айрес заяви посредством видео със заглавие „ This is what is happening “. Но видеото идва в отговор на друго видео, в което се вижда по какъв начин влогърката яде риба . Преди сърцераздирателната й история, бдителни консуматори откриха видео-материал, посредством който се вижда, че Йованда не е същински веган.



След като качи видеото „ This is what is happening “, доста от потребителите са уверени, че историята за здравословното й положение е подправена и е единствено опит за повече гледания.-->

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР