Някои хора са готови на всичко в името на славата.

Някои хора са готови на всичко в името на славата. ...

Красива влогърка ядоса последователите си, хванаха я в лъжа.

Някои хора са готови на всичко в името на славата. Такъв е и случаят на Йованда Айрес. Две видеа на влогърката обиколиха интернет пространството, оставяйки всички да се чудят в достовереността им. Каналът във vbox7 разказва:

Йованда препоръчва своите вегански диетични планове и твърди, че наистина работят. Но нейни последователи я хванаха в лъжа.

Освен това тя решава да не пие 25 дни вода, без да се консултира със специалисти, но убеждавайки и други хора да се присъединят към предизвикателството. Но докторите й съобщават, че има хормонален дисбаланс. За да бъде отново здрава, трябва да увеличи тестостерона в тялото си, да се храни със сготвена храна, включително яйца и риба (храни, които веганите не ядат).

Цялата тази информация Йованда Айрес съобщи чрез видео със заглавие „This is what is happening“. Но видеото идва в отговор на друго видео, в което се вижда как влогърката яде риба. Преди сърцераздирателната й история, бдителни потребители откриха видео-материал, чрез който се вижда, че Йованда не е истински веган.След като качи видеото „This is what is happening“, много от потребителите са убедени, че историята за здравословното й състояние е фалшива и е само опит за повече гледания.-->

И още:

Източник: dariknews.bg