Някои хора са достатъчно смели, за да се изправят лице

...
Някои хора са достатъчно смели, за да се изправят лице
Коментари Харесай

Тези 7 социални експеримента промениха коренно живота на хората

Някои хора са задоволително смели, с цел да се изправят лице в лице със стандартите и да ги разбият, написа BrightSide. Те не се опасяват да трансформират метода си на живот, да потърсят отговорите на някои в действителност екзистенциални въпроси и да подбуден останалите към смяна. Как? С помощта на някои в действителност забавни обществени опити.

Например…

Жената, която носеше едни и същи облекла на работа 3 години поред

Експеримент: Какво да облека през днешния ден за работа? Въпрос, с който се е сблъсквал всеки един от нас. На Матилда обаче й е писнало да си го задава и надлежно тя взема същественото решение да носи едни и същи облекла в продължение на 3 години. Купува си голям брой комплекти от идентични бели ризи и черни панталони.

Резултат: Матилда съумява да резервира всичките свои неповторими рокли за уикенда и формалните вечери. В момента тя не губи време заран, тъй като знае тъкмо какво ще носи. Експериментът й оказва помощ да спести време и сила, които да насочи към фамилията и приятелите си.

Мъжът, който яде картофи към този момент 12 месеца

Експеримент: Андрю Тейлър взема решение, че в границите на 1 година ще употребява единствено картофи.

Резултат: По този метод той отслабва цели 49 кг. Вижте го единствено! Естествено, не ви предлагаме да спазвате неговия режим на хранене.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР