Някои хора решават да се откажат от работата си, когато

...
Някои хора решават да се откажат от работата си, когато
Коментари Харесай

В болест и здраве: Чък Норис заряза всичко, за да се грижи за жена си


Някои хора вземат решение да се откажат от работата си, когато непосредствен член на фамилията се разболее от заболяване, което изисква повече внимание и грижи. Точно това се случи с Чък Норис, който реши да рискува сполучливата си кариера в шоубизнеса, с цел да стане главен болногледач и опора на брачната половинка си Джена, когато тя се разболява.

Известният артист и експерт по бойни изкуства Чък Норис е взел участие в доста холивудски продукции, в които е играл ролята на мощен и твърд мъж, в това число Уокър, Тексас Рейнджър, който се трансформира в огромен шлагер.

Този някогашен морски пехотинец обаче има и напълно друга, сантиментална страна, която демонстрира, когато е със брачната половинка си, моделът Джена О’Кели, за която е женен от 1998 година и с която имат 2 деца.



През 2013 година жена му е диагностицирана с ревматоиден артрит. За страдание, с течение на дните, Джена стартира да се усеща друго и след месец стартира да усеща парене в разнообразни елементи на тялото.

„ Бях в незабавното поделение 5 или 6 следващи нощи и признаците се влошаваха, чувството за парене продължаваше да се популяризира по тялото ми “, споделя Джена.

Тези визити в незабавното поделение бяха първите от многото за двойката, заради ужасната болежка, която Джена изпитва.

„ Когато дойдох, те ме питаха какво не е наред и аз им споделях, че не знам, че не се усещам добре, че имам възприятието, че пламтя, като че ли имам киселина в тялото си “, изяснява тя.

Така изминават 5 дълги месеца, в които животът на Джена претърпява коренна смяна, стигайки до точката, че се усеща толкоз зле, че не може да се грижи за себе си.

Лекарите организират разнообразни проби, с цел да открият диагнозата - от рак през паркинсон до множествена склероза. Тогава Джена стига до умозаключение, сочещо единствено едно нещо: отравяне с гадолиний, токсично вещество, употребявано като контрастно вещество, което й е било обещано преди ЯМР.

Джена признава, че откакто осъзнала това, отишла в болничното заведение, споделила на лекарите, че би трябвало да намерят метод да извадят химикала от тялото й допустимо най-скоро, защото животът й е в заплаха.



Джена получава лекуване в Невада посредством различна медицина, което я връща, въпреки и постепенно, към живот. „ Когато стигнахме там, тя не можеше да преглъща, тъй че трябваше да я храним с бебешка храна през хранопровода “, беше единствено едно от многото прекарвания, които артистът споделя в изявление.

Влошеното здраве на Джена я накара да преживее призрачен сън, преминавайки от доста здрав и деятелен човек към прикрепен в болнично легло неработоспособен. Въпреки това, в тези тежки времена брачният партньор й Чък отдаде респект на обещанието, обещано по време на брака им: да бъде до нея в болест и здраве. Актьорът реши да остави кариерата си настрани, с цел да стане болногледач на цялостно работно време за обичаната си половинка в живота, като е до нея в процеса на възобновяване.

„ Прекрасният ми брачен партньор лежеше на дивана до мен през цялото това време и даже ми прочете 17 книги “, споделя брачната половинка на Норис.

Това е сложен интервал за фамилията, през който съумяха да преминат с помощта на поддръжката си един за различен. „ Отказах се от филмовата си кариера, с цел да се съсредоточа върху Джена. Мисля, че този въпрос е толкоз значим ", споделя Чък в интервю 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР